22.11.2022
De la IT - la muzica! Dupa o pauza de 3 ani, Natalia Moraru a revenit cu un nou single! Afla de ce a decis interpreta sa lanseze o piesa in limba rusa - VIDEO

Natalia Moraru a revenit in Republica Moldova dupa ce a fost stabilita cu traiul timp de 5 ani in Romania. Odata cu revenirea sa, artista a lansat si o piesa noua despre care a povestit mai multe detalii in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

In ultimii ani, interpreta Natalia Moraru si-a schimbat atat stilul muzical, cat si cel vestimentar. „Am decis sa mai experimentez si cu alte stiluri. Aceasta piesa i-am aratat-o surorii mele si ea mi-a zis ca e foarte faina. De asta am hotarat sa o las pentru mine. Da, eu ma simt bine. Imi place sa experimentez. Am cantat si muzica populara, am cantat practic de toate.”, a spus Natalia.

Invitata in studioul serilor perfecte, Natalia a interpretat o piesa in limba rusa si astfel a fost intrebata de ce a ales sa cante anume in aceasta limba. „Buna intrebare. Am decis sa incerc sa cant si in aceasta limba. Am cantat si in romana si in engleza si am decis sa incerc si rusa. Acum lumii nu prea ii place sa auda limba rusa, dar nu inteleg de ce. Nu cred ca limba are de-a face cu ceea ce se intampla in lume, dar mai bine sa nu atingem acest subiect.”, a raspuns artista.

Talie de 60 de cm si masura XS? A exagerat Kate Middleton cu slabitul? Nici la 20 de ani nu arata asa

Si pentru ca de aproximativ 3 ani nu a lansat piese noi, interpreta a povestit ce a facut in tot acest timp. „Nu am fost in tara, am locuit 5 ani la Bucuresti. Acolo am lucrat intr-o companie de IT Outsourcing. La inceput am plecat acolo pentru ca am participat la Vocea Romaniei si dupa care s-a inceput pandemia si am zis ca trebuie sa fac ceva. Nu trebuie sa stau. Paralel mai compuneam si muzica, versuri. Am stat mai exact in Romania 4 ani si jumatate. Faceam business development associate, eram in departamentul vanzari.”, a povestit aceasta.

Horoscop 22 noiembrie 2022. Zodia care are nevoie disperata de bani. Se anunta vremuri complicate

Natalia urmeaza sa se mute la casa noua, insa nu de una singura. „Sper ca nu ma mut singura.”, a spus cu umor artista.

Interpreta a recunoscut si cu ce se ocupa in prezent. „Acum compun versuri pentru artisti, linii melodice. Daca compun o piesa este un pret si daca compun doar versurile sau linia melodica e alt pret. Este interesant sa scrii la comanda. Eu de fiecare data trebuie sa ma gandesc la niste subiecte super universale in care sa se regaseasca toti.”

Alla Pugacheva a inspirat-o sa devina interpreta! Ce a povestit Dara despre artista rusa pe care o admira si in prezent - VIDEO

Articole din aceeasi categorie