22.11.2022
A slabit cu 7 centimetri in jurul taliei datorita criolipolizei - o inovatie in Republica Moldova! Afla ce impresii si-a facut Victoria Rosca despre aceasta procedura, dar si ce recomandari a primit de la Alina Andronic, administrator Mostelle - VIDEO

Criolipoliza este o metoda moderna si eficienta de slabire prin inghetarea tesutului de grasime. Astfel, remodelarea corporala este posibila fara interventia bisturiului. Ce trebuie sa stii despre criolipoliza, dar si cu ce vedeta ne-am intalnit la aceasta procedura, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

Criolipoliza este cel mai eficient tratament de remodelare corporala. Slabesti sanatos si non invaziv, pentru ca o singura procedura se egaleaza cu o liposuctie chirurgicala.

„Vrem sa prezentam o inovatie pentru Republica Moldova, criolipoliza medicala care este una din procedurile care slabeste definitiv tesuturile de grasime. Absolut non invaziv, fara durere si perioada de recuperare”, Alina Andronic, administratoare Mostelle.

Numarul de sedinte se stabileste impreuna cu specialistul, in functie de dorintele pacientului, iar procedura poate fi executata pe mai multe zone.

Descopera lumea aromelor orientale! Magazinul „Lelas” iti prezinta o gama larga de parfumuri arabesti, pe baza de uleiuri, lemn si condimente: „Sunt atat de persistente, incat te vor urmari nu doar in realitate, dar si in visurile tale” - VIDEO

„Fie ca vrem sa slabim doua, trei marimi de haine, de la XXL la un S, se recomanda 1-3 sedinte maxim care se vor face o data la cateva luni. Poate fi efectuata pe diferite zone problematice ale corpului, precum barbia dubla, brate, abdomen, picioare, fese. Pe acele zone problematice unde avem un testut exagerat de grasime. In comparatie cu alte utilaje si alte proceduri, criolipoliza medicala are un efect sigur cu termen de lunga durata, ceea ce presupune inghetarea definitiva a tesutului de grasime. Respectiv pe zona unde s-a aplicat criolipoliza nu adaugam inapoi in timp de un an, doi. Se pot mari alte celule de grasime in timp, dar nu si cele care au fost prelucrate cu criolipoliza”, Alina Andronic, administratoare Mostelle. 

Procedura nu poate fi facuta de oricine.

„Procedura presupune un standart de minim 2,5 centimetri de tesut de grasime pe o zona problematica. Respectiv, acea zona cu exces de grasime poate fi aplicata pentru a scadea in volum si cercumferinta. Garantat se slabeste cu o marime de haine dintr-o singura sedinta. Procesul este unul foarte simplu. Celulele de grasime sunt inghetate la propriu, iar prin procesul de fagocitoza, de descompunere, se elimina din organism absolut inofensiv, nedureros si fara reactii adverse”, Alina Andronic, administratoare Mostelle.

Ce este si cum se efectueaza revitalizarea tenului? Specialista Marina Stirbu iti spune de la ce varsta este recomandata aceasta procedura, dar si care sunt beneficiile sale - VIDEO

Actrita Victoria Rosca trece printr-o transformare continua. A scapat de 7 centimetri din jurul taliei cu ajutorul criolipolizei.

„Eu sunt deja la a treia procedura si am schimbari foarte bune. Eu si combin, fac si miscare, am grija ce consum. Dar te ajuta foarte mult si e o motivatie”, Victoria Rosca, actrita. 

„Acum simt cumva cum ma trage acest vacuum. La inceput e un pic deranjant, recunosc. Am nevoie in primele secunde sa trag un pic de aer si sa ma concentrez. Dar cu timpul ma lasa un pic si senzatia nu e atat de dureroasa. Nu mi-a ramas niciodata nici semne si chiar o perioada de trei saptamana simt asa de parca ma pisca ceva in interior. Asta inseamna ca functioneaza. Eu vin o data in luna la masurari si e bine ca sunt schimbari si simt ca corpul lucreaza. Persoana care se afla mereu langa tine te intreaba cum te simti, ce faci, daca intensitatea e prea mare, daca e comod”, Victoria Rosca, actrita.

Specialista Tamara Stegaru iti dezvaluie secretele frumusetii si a unui corp de invidiat. Afla de ce servicii poti beneficia in centrul de medicina estetica, pe care l-a deschis recent: „Noi elaboram un regim de viata sanatos” - VIDEO

„Eu de firea mea sunt mai sensibila si am un pic de ameteli dupa procedura. Nu este o procedura foarte simpla, dar e o procedura care are efect. Poti suporta, nu e atat de complicat. Vreau femeile sa capete curaj, pentru ca eu stiu cum e sa ai niste kilograme in plus si sa nu stii ce sa faci cu ele. Si eu stiu cat e de complicat sa te apuci sa dai cateva kilograme jos, mai ales ca noi avem vesnic nevoie de motivatie. Alina mi-a spus ca are niste recomandari si am zis sa incerc. M-am lasat in mainile Mostelle si sunt multumita”, Victoria Rosca, actrita. 

Articole din aceeasi categorie