07.09.2022
Este un geniu si sustine ca notele sunt importante! Afla cum se pregateste tanarul Nathan Dorul pentru scoala si de ce a decis sa invete limba chineza - VIDEO

Este pasionat de spatiul cosmic si desi are doar 11 ani, se considera un geniu. Nathan Dorul este copilul care are raspunsuri la orice intrebare. Cum se pregateste un geniu de scoala, si care sunt alte hobby-uri de ale lui Nathan, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Pasiunile mele includ lego si jocurile video. Sunt pasionat si de astronomie, dar mai ales de gaurile negre.”, a mentionat Nathan.

Nathan Dorul este in clasa a 5-a. Micul geniu sustine ca are asteptari mari de la noul an scolar. „Asteptarile mele sunt ca o sa fiu mai independent si o sa invat multe lucruri noi. Vom avea lectii noi in orar, geometria si geografia, vom avea si alti profesori si colegi. Pe langa obiectele de baza vom avea obiecte optionale, eu am ales robotica si squash. La robotica facem roboti din lego, iar cu ajutorul calculatorului ii facem ca ei sa se miste.”, a povestit Dorul.

La 37 de ani are o silueta de invidiat! Svetlana Sainsus a dezvaluit care este secretul sau si cum a reusit sa slabeasca cu 7 kilograme in doar o luna: „Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea” - VIDEO

Nathan stie deja ce are de facut pentru un viitor de succes. Asa ca primii pasi ii face deja. „Pe langa scoala, o sa merg la un curs de chineza. China este foarte dezvoltata, iar daca voi sti engleza, chineza si rusa voi avea viitorul asigurat.”

Intrebat cat de importante sunt notele pentru el, baiatul a raspuns: „Eu cred ca notele conteaza, dar nu atat de tare incat sa te stresezi. Important este ceea ce ai invatat, conteaza cunostintele.”

Asa nu i-ai mai vazut! Formatia Zdob si Zdub si fratii Advahov au lasat tinutele de scena acasa si au schimbat instrumentele muzicale pe cele de pescuit. Vezi cum s-au relaxat artistii intr-o zi linistita de vara: „Noi suntem pescari sportivi” - VIDEO

Pasionat de lego, Nathan ne-a aratat intreaga sa colectie adunata in ani de zile. „Aceasta este o consola pe care am facut-o din lego. Acesta este un televizor si mai avem si un joc tot din lego.”, a explicat Nathan.

Micul geniu a povestit si despre faptul ca a avut parte de o calatorie pe cinste in aceasta vara, alaturi de familia sa. „Am mers prin 9 tari. In Grecia mi-au placut plajele, mergeam mult. Ne trezeam dimineata si eram primii. In Croatia am mers cu feribotul. In toata aceasta aventura am fost insotiti de prietenul nostru patruped.”

Si daca tot se considera un geniu, Nathan le ofera cateva recomandari semenilor sai, pentru un an de studii cat mai reusit. „Sa nu ne concentram pe note, ci pe cunostinte. Chiar daca avem multe responsabilitati, sa nu uitam sa ne si distram. Sa dormim 8 ore, sa mancam sanatos si sa ne concentram la lectii.”

La 23 de ani va deveni mama pentru a treia oara! Chiar daca va avea din nou baietel, Katy Black isi doreste si o fetita. Ce destainuri a facut bloggerita: „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie