07.09.2022
La 23 de ani va deveni mama pentru a treia oara! Chiar daca va avea din nou baietel, Katy Black isi doreste si o fetita. Ce destainuri a facut bloggerita: „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca...” - VIDEO

In curand bloggerita Katy Black va deveni din nou mama. Si de aceasta data tanara familie este in asteptarea unui baietel. Sunt hotarati totusi sa devina parinti si de fetita. Cum se simte Katy pe ultima suta de metri, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Inca putin si Katy Black va deveni mamica pentru a treia oara. Si de aceasta data, tanara va aduce pe lume un baietel. „Eu perfect ma simt, ma pregatesc de nastere. In septembrie trebuie sa nasc inca un baietel. Cred ca s-a vazut ca un pic nu ne-am asteptat sa fie tot baietel, dar oricum, la fiecare sarcina e 50 la 50 asa ca slava Domnului, important sanatos sa fie. Pana cand totul este bine, asteptam nasterea deja.”, a mentionat bloggerita.

George Clooney a incercat de 80 de ori s-o sarute pe Julia Roberts: „I-am spus si sotiei”

Chiar daca are doar 23 de ani, are deja experienta maternitatii. Totusi, cea de-a treia sarcina a venit cu alte asteptari, spune vloggerita. „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca am asteptat fata. Toata sarcina era cumva in asteptarea fetei.”

Vrei ca copilul tau sa vorbeasca corect si frumos? Antrenoarea de dictie Vera Nastasiu iti vine in ajutor cu un caiet logopedic care te va ajuta sa rezolvi cat mai repede defectele de vorbire: „Incurajez parintii sa se implice si sa nu lase tot greul crezand ca scoala sau gradinita rezolva asta” - VIDEO

Tinerii nu se opresc pana nu devin parinti de fetita. „Mergem pana dam de fata 100%. Eu am spus asta si nu ma las, am nevoie de fata. De ce si nu? Duc sarcinile usor, nasc usor.”, a povestit tanara mamica.

De asemenea, Katy Black a spus ca se descurca de minuna deoarece este ajutata de sot, parinti si socri. „Nu vad nicio problema in asta. Daca vrei, te descurci.”

Pana vine cel de-al cincilea membru, familia Cebotari a avut parte de o frumoasa vacanta la mare. „Am fost noi doi si copiii. A fost super primele 4 zile, dupa baietii un pic s-au inbolnavit.”, a spus in acele din urma bloggerita.

La 37 de ani are o silueta de invidiat! Svetlana Sainsus a dezvaluit care este secretul sau si cum a reusit sa slabeasca cu 7 kilograme in doar o luna: „Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie