07.09.2022
Corneliu Botgros renunta la burlacie! Afla ce spune instrumentistul despre pregatirile pentru marele eveniment: „Cu siguranta nu mai putin de 200 de persoane vor fi la nunta” - VIDEO

Mai e putin pana cand instrumentistul Corneliu Botgros si iubita sa isi vor uni destinele. Chiar daca ziua nuntii este tinuta in secret, pregatirile pentru marele eveniment sunt pe ultima suta de metri. Cine sunt nasii cuplului si cati invitati vor fi la nunta, aflati dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Pregatirile pentru nunta sunt in toi, dar totusi se pare ca majoritatea responsabilitatilor au cazut pe umerii miresei, Angela.

„Pana la ultima suta de metri mai e mult. Cred ca o sa fortam mai mult in ultimele saptamani, dar pana atunci mai avem la foarte multe evenimente de cantat. Deplasari, cantari, chiar nu am timp sa ma ocup. Va spun sincer, viitoarea mea sotie se ocupa mai mult de eveniment, eu ajustez doar.”, a mentionat Corneliu.

Asa nu i-ai mai vazut! Formatia Zdob si Zdub si fratii Advahov au lasat tinutele de scena acasa si au schimbat instrumentele muzicale pe cele de pescuit. Vezi cum s-au relaxat artistii intr-o zi linistita de vara: „Noi suntem pescari sportivi” - VIDEO

Chiar daca ziua marelui eveniment este tinuta in secret, nasii s-au gasit deja. Mai mult, viitorii soti au o relatie extraordinara cu acestia. „Ramane un mic secret. Si localul este unul deosebit pe care l-am dorit impreuna. Nasii sunt buni prieteni de-ai mei din Romania, dar care stau la Londra de 25 de ani. Sunt niste oameni care respecta traditiile de alta data.”, a povestit instrumentistul.

O atentie sporita a fost acordata si verighetelor. „Cu inelul am rezolvat doar pentru ea. Pentru mine nu s-a gasit marimea. Dureaza cam 30 de zile pana va fi efectuata comanda si livrarea din Germania. In rest, rochie, tot ce trebuie, e arvonit.”

De asemenea, Corneliu a specificat faptul ca la nunta nu vor fi mai putin de 200 de invitati. „Nu este finalizata lista, dar cu siguranta nu mai putin de 200 de persoane vor fi, poate chiar mai mult.”, a spus acesta.

La 23 de ani va deveni mama pentru a treia oara! Chiar daca va avea din nou baietel, Katy Black isi doreste si o fetita. Ce destainuri a facut bloggerita: „Se aseamana cu sarcinile trecute, dar e diferita din cauza ca...” - VIDEO

Pana la marele eveniment, viitorii soti nu au ratat ocazia sa plece intr-o vacanta la mare. Ca destinatie au ales Turcia. „Am prins doar 7 zile, dar au fost amintiri frumoase.”

Articole din aceeasi categorie