27.09.2022
S-a scaldat de pacate! Emilian Cretu a vizitat renumitul Rau Iordan. Vezi ce imagini a publicat actorul pe retelele sociale: „Intr-un sfarsit am ajuns, cu ajutorul Domnului” - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile, Emilian Cretu a mers intr-o vacanta in Israel, unde a decis sa se odihneasca putin de rutina zilnica. Actorul a vizitat o multime de locuri frumoase si Sfinte, printre care si Zidul Plangerii din Ierusalim. Iar ieri, barbatul a ajuns intr-un loc legendar, unde demult dorea sa ajunga - Raul Iordan. 

„Astazi, intr-un final am ajuns la Raul Iordaniei, anume aici sa botezat Isus Hristos!!!”, a scris Emilian pe pagina lui de Instagram. 

Diana Voevutchi - Zana Nasa a Cenusareselor! Designerul ofera gratuit o rochie de mireasa fetelor care nu si-o pot cumpara: „Noi venim acolo, unde minunile nu se intampla” - VIDEO

Potrivit actorului, drumul a fost foarte anevoios. „Alaltaieri cand ne-am pornit, GPS-ul ne-a dus pe un drum militar, a fost complicat, am dat intr-o piatra. Astazi iarasi ne-a dus in locul ala, fix in piatra ceea, roata s-a spart. Dar, intr-un final, am ajuns iata aici”. 

Actorul impreuna echipa alaturi de care a venit la Raul Iordan, si-au cumparat cate o camasa lunga din panza alba, cu desene religioase pe ea. 

Imediat dupa ce a ajuns, Emilian a mers sa se scufunde in apa Sfanta.

A mers recent la un concurs in Ucraina, de unde s-a intors cu premiul cel mare! Sofia Dilevschi - o interpreta care are abia 9 ani, insa prefera sa cante piese cu un sens profund: „Ma simt mai mare, nu sunt un copil” - VIDEO

„Iata exact aici se spune ca Isus Hristos s-a botezat la varsta de 33 de ani. Trebuie de intrat si de scufundat de trei ori”, a spus Emilian Cretu. 

Cand a intrat in apa, artistul a fost intampinat de cateva femei, care l-au recunoscut. „Doamnele au zis ca sunt de la televizor. M-ati prins”. Acestea au fost foarte incantate sa-l vada pe Emilian. 

Dupa ce s-a scufundat de trei ori, artistul a zis: „Intr-un sfarsit am ajuns, cu ajutorul Domnului. A fost greu. Apa e rece, dar e bine”, si a adaugat in gluma: „Gata, nu mai am pacate”.

Glamping - o combinatie dintre camping si glamour! Afla de la Dumitru Baljcov cum te poti odihni in sanul naturii intr-un bubble transparent, avand toate comoditatile la indemana: „De dimineata putem vedea caprioarele salbatice” - VIDEO

Fanii sai l-au sustinut si i-au scris multe comentarii de incurajare. „Cu Doamne ajuta, Emilian!”, „Bravo”, „Fii binecuvintat”, „Doamne ajuta!”.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie