27.09.2022
Diana Voevutchi - Zana Nasa a Cenusareselor! Designerul ofera gratuit o rochie de mireasa fetelor care nu si-o pot cumpara: „Noi venim acolo, unde minunile nu se intampla” - VIDEO

Ce domnisoara nu-si doreste o zana buna care sa o transforme in ziua nuntii intr-o printesa. In aceasta vara, Diana Voevutchi a lansat proiectul caritabil „Cenusareasa”, iar o data pe luna, o fata care nu isi poate permite o rochie de mireasa, o primeste gratuit din partea designerului. Afla mai multe despre proiect, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Se cauta o Cenusareasa, cam asa suna titlul unei postari facute de designerul vestimentar Diana Voevutchi.

„A fost o nebunie, recunosc, nu stiam cu ce se va termina. S-a terminat cu primul eveniment organizat, cu prima Cenusareasa gasita. Ea si-a obtinut rochie de mireasa, un intreg look, mirele a fost imbracat si au avut o cununie foarte frumoasa. Asa ca pot sa sa zic ca am facut Sfantul botez.”, a mentionat designerul.

Angela Sirbu - in culmea fericirii! Femeia de afaceri a dezvaluit ca in curand va deveni bunica: „Vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa” - FOTO

Totodata Diana a adaugat ca a povestit ca ideea i-a venit intamplator: „Am auzit despre noi ca facem rochii scumpe. Ma gandeam, dar de ce nu ar putea fi mai accesbile pentru unele fete? Pentru ca imi plac proiectele sociale, m-am gandit ca eu neavand la timpul meu o rochie frumoasa, as putea sa incerc sa fiu zana buna. Nu am devenit doar eu zana, dar toti cei care au participat.”

A mers recent la un concurs in Ucraina, de unde s-a intors cu premiul cel mare! Sofia Dilevschi - o interpreta care are abia 9 ani, insa prefera sa cante piese cu un sens profund: „Ma simt mai mare, nu sunt un copil” - VIDEO

De asemenea, designerul a adaugat ca mirii au avut parte si de o sesiune foto, dar si video: „Eu cred ca a fost minunat.”

Ce tine de cerintele in baza carora se aleg participantele, Diana zice: „Nu suna prea bine, dar exista cerinte. Domnisoara trebuie sa fie dintr-o familie simpla, modesta. Sa fie cumsecade, sa fie aia Cenusareasa care matura pe jos, face mancare si n-a avut posibilitatea niciodata sa-si cumpere o rochie. Noi venim acolo, unde minunile nu se intampla, acolo ajungem.”

Prima fata care a beneficiat de o rochie de mireasa are 20 de ani si este in asteptarea unui bebelus: „Sunt un cuplu bravo si am zis ca mergem cu ei. Ei au crezut initial ca este o gluma. Cand am vazut-o pe fata pregatita si frumoasa, eu plangeam. Nu aveam atatea emotii nici si la nunta mea.”

Articole din aceeasi categorie