27.09.2022
A mers recent la un concurs in Ucraina, de unde s-a intors cu premiul cel mare! Sofia Dilevschi - o interpreta care are abia 9 ani, insa prefera sa cante piese cu un sens profund: „Ma simt mai mare, nu sunt un copil” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Sofia Dilevschi in varsta de 9 ani, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a cantat o melodie lirica si emotionanta.

Sofia a cantat o piesa mult mai serioasa, decat canta alti copii de varsta lor. „Imi place foarte tare sa cant astfel de piese. Ma simt mai mare, nu sunt un copil”.

Angela Sirbu - in culmea fericirii! Femeia de afaceri a dezvaluit ca in curand va deveni bunica: „Vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa” - FOTO

Data trecuta cand a venit la emisiune, Sofia a cantat o piesa lirica despre parinti. 

Recent, interpreta a mers la un concurs, pe care l-a castigat si unde a luat premiul mare, din Ucraina. „Am mers cu masina pana acolo cu parintii si cu doamna Eugenia. Am mers prin Romania. La concurs au fost multi participanti si eu am fost aproape cea mai mica de acolo. La hit international am luat locul intai si la doina am luat tot locul intai. Am cantat o piesa puternica”. 

S-a dus soarele, mergem la cosmetolog! Afla de la specialistul, Iulia Badarau, cum poti avea un ten bine ingrijit si ce proceduri trebuie sa faci: „Toamna este unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru piele” - VIDEO

Potrivit Sofiei, ea merge la concursuri pentru a deveni mai populara. „Concursurile ma ajuta si mi se deschid mai multe cai asa”. 

Pe langa muzica, tanara face si hipism. „Daca sunt la vila, sunt mai aproape de calarit. Ma duc in weekend sau atunci cand reusesc. Imi plac caii pentru ca si mama calarea si e genetic. Caii imi dau libertate si imi place. Cand eram mica am cazut de pe cal si am luat o pauza, insa nu am putut sa stau mult fara hipism si am mers iar”. 

Articole din aceeasi categorie