27.09.2022
Glamping - o combinatie dintre camping si glamour! Afla de la Dumitru Baljcov cum te poti odihni in sanul naturii intr-un bubble transparent, avand toate comoditatile la indemana: „De dimineata putem vedea caprioarele salbatice” - VIDEO

Cum ar fi sa te cazezi intr-un cort in mijlocul padurii si sa ai posibilitatea sa privesti cerul instelat, rasaritul sau apusul direct din pat. Acest lucru este posibil datorita unui nou tip de cazare care a aparut de curand la noi, numit glamping. Acum odihna in sanul padurii poate fi si ea de 5 stele, in special intr-un nou tip de cort numit bubble. Reporterul Iulia Deliu a vizitat acest loc, iar mai multe afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Glamping - o combinatie dintre camping si glamur, sau mai bine zis odihna in natura, dar avand niste corturi luxoase, cu toate comoditatile. Mi-am dorit si eu sa incerc acest timp de cazare, iar pentru a ajunge la destinatie am parcurs un drum cu obstacole. In cele din urma am ajuns in mijlocul padurii.

Angela Sirbu - in culmea fericirii! Femeia de afaceri a dezvaluit ca in curand va deveni bunica: „Vreau sa o cunosc, sunt foarte curioasa” - FOTO

„Am facut cativa kilometri prin padure cu aceasta masina decapotabila. A fost minunat. Am avut parte de un adevarat safari. Am ajuns la punctul destinatiei si abia astept sa vad cum arata acest tip de cazare”, Iulia Deliu, reporter ProTV. 

„Insasi bubble-ul lucreaza de la aer. Permanent avem circulatia de aer, care ii permite sa mentina forma de cupa. Forma de cupa este ideala, pentru ca avem panorama de sus si din parti. Noaptea se vad stelele. Acesta si este scopul acestor bubbleuri”, Dumitru Baljcov, fondator. 

Acest tip de cazare are toate cele necesare pentru a petrece timpul confortabil in sanul naturii. Pe langa conditiile unui hotel de 5 stele, peisajul este cel care te cucereste iremediabil.

„Odihna in natura cu confort maximal pe care il putem oferi. Aici este pat dublu pentru doua persoane, este conexiune la electricitate. Totul este in natura, si baia. Noi am instalat bubble-ul mai departe de toate celelalte. Este mai in padure si daca noaptea se stinge lumina atunci nu se vede nimic”, Dumitru Baljcov, fondator. 

Pe langa privelistea impresionanta si cerul instelat care poate fi admirat noaptea direct din pat, cei mai norocosi vizitatori pot intalni si animale salbatice.

Cum aratau Tatiana si Ilie Maxian acum 10 ani, la inceputul relatiei lor. Vezi cat de mult s-au schimbat sotii: „Am inceput totul de la zero, fara ajutorul nimanui” - VIDEO

„Cel mai des intalnim veverite, arici. Mai rar, de dimineata, putem vedea caprioarele salbatice care vin la apa sau vulpi”, Dumitru Baljcov, fondator. 

Pe teritoriul glamping-ului ai parte de diverse activitati. Barbeque, relaxare in jurul rugului, pescuit, o calatorie cu tiroliana, sau poti invata sa tragi din arc.

Articole din aceeasi categorie