16.10.2023
S-a nascut in Madagascar, dar a cunoscut un moldovean de care s-a indragostit si a decis sa se stabileasca in Republica Moldova. Afla povestea fascinanta a interpretei Cynthia Elisoa - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost participanta din aceasta editie a emisiunii Vocea Romaniei, Cynthia Elisoa.

Cynthia a recunoscut ca este destul de complicat sa canti in limba romana, insa acum se descurca de minute deoarece a avut parte de ajutor.

„Am avut parte de cea mai tare profesoara din Moldova si noi am lucrat mult. Lucram de un an, pentru ca eu nu sunt cantareata profesionista am facut asta un an”, a povestit interpreta.

Tiktoker celebru care promoveaza restaurante, surprins cand scuipa mancarea pe care o recomanda oamenilor. Cum se apara - VIDEO

In platoul serilor perfecta, Elisoa a interpretat piesa Elenei Carstea - „Nu sunt perfecta”. Intrebata daca o reprezinta sau nu acest cantec, artista a raspuns: „Da, suta la suta. Eu nu pot sa cant ceva ce eu nu simt. A canta este placere, este fericire, de aceea eu trebuie sa cant ceva ce eu simt, ceva ce imi place”.

Totodata, la intrebarea: „De cati ani esti in Moldova?”, invitata a raspuns: „Eu traiesc in Moldova de 3 ani jumate. Eu am invatat limba romana de la 0. Eu sunt scriitoare si imi place sa ma joc cu cuvintele. Si pentru mine a fost o mare provocare sa invat limba romana. A fost mai greu primele saptamani, dar apoi m-am obisnuit. Imi place sa invat”.

Un barbat de 70 de ani s-a casatorit cu o femeie de 28 de ani, pe care a cunoscut-o intr-o vacanta: „Mi-a placut din prima” - VIDEO

„Vin din Madagascar. Eu am lucrat intr-o companie Italiana si cu aceasta companie eu am calatorit mult. Am ajuns in Japonia si acolo am facut cunostinta cu un om din Moldova si de aceea am ajuns aici. Eu am venit aici cu 4 ani in urma. A fost atunci Ziua Vinului, dupa Ziua Orasului si mi-a placut. Am venit pentru a vizita si ulterior m-am indragostit de Moldova”, a explicat Cynthia Elisoa despre cum a ajuns sa traiasca in Republica Moldova.

Cynthia Elisoa a povestit si despre experienta pe care a trait-o recent la Vocea Romaniei: „A fost de neuitat. Sunt in echipa Irinei pentru ca mi-a placut ce a spus. Cand am auzit-o pe Irina, m-a cucerit”.

Fiul sultanului din Brunei se pregateste de nunta. Cu ce se ocupa printul Abdul Mateen si cum este, de fapt, viata lui - FOTO

Articole din aceeasi categorie