16.10.2023
Un barbat de 70 de ani s-a casatorit cu o femeie de 28 de ani, pe care a cunoscut-o intr-o vacanta: „Mi-a placut din prima” - VIDEO

Doi soti sustin ca sunt extrem de fericiti impreuna, in ciuda faptului ca diferenta de varsta dintre ei este de 42 de ani. Utilizatorii de internet sunt de parere, insa, ca acestia sunt „legati” de alte motive.

David Epstein, un barbat in varsta de 70 de ani, din Oakland, California, si-a cunoscut sotia, pe nume Jackie, in varsta de 28 de ani, in timpul unei calatorii in Filipine, potrivit Daily Mail.

Extrem de fericiti impreuna, dupa cum marturisesc ei, acestia si-au facut un cont de TikTok, unde au adunat aproximativ 50.000 de urmaritori si unde posteaza diferite videoclipuri in care apar in ipostaze tandre.

„Sunt binecuvantata”, a scris Jackie in dreptul unui clip in care apare alaturi de partenerul ei.

Totusi, unii dintre utilizatorii de internet i-au criticat dur, fiind de parere ca tanara de 28 de ani este interesata doar de banii barbatului sau, pur si simplu, si-a dorit sa obtina viza care sa-i permita sa stea in Canada.

Pavel si Rodica Stratan au implinit 22 de ani de casnicie! Cleopatra a publicat o fotografie de arhiva alaturi de parintii ei - FOTO

„Totul este despre viza!”, a fost comentariul lasat de un internaut, in timp ce un altul a scris: „Ar fi trebuit sa-ti alegi o doamna de varsta ta!”.

Intrebata daca este afectata de aceste comentarii, Jackie spune ca incearca sa nu sufere din cauza lor: „Se spun multe despre mine, dar nu sunt afectata pentru ca nu este adevarat. Ma cunosc, stiu ca nu sunt interesata de banii lui”.

Din fericire pentru Jackie, familia si prietenii ei ii sustin relatia, ceea ce o face sa simta si mai confortabil.

„Nu voi regreta ca m-am casatorit cu Dave pentru ca este un barbat bun. Ma iubeste, ma respecta, este cel mai bun”, a spus ea.

La randul lui, David, in varsta de 70 de ani, sustine ca s-a indragostit la prima vedere de tanara.

Horoscop 16 octombrie 2023. Zodia care incepe saptamana cu o aventura amoroasa de neuitat

„Ne-am cunoscut cand eram in Filipine, am folosit o aplicatie de intalniri. Intr-o zi, i-am vazut profilul si practic am sarit din scaun. Am fost atat de impresionat de ceea ce am vazut”, a mai spus barbatul.

Jackie a primit viza 11 luni mai tarziu dupa ce David a cerut-o in casatorie. Cei doi au ales sa traiasca in Canada.

Articole din aceeasi categorie