15.10.2023
Tiktoker celebru care promoveaza restaurante, surprins cand scuipa mancarea pe care o recomanda oamenilor. Cum se apara - VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuti Tiktokeri din Romania, cel putin atunci cand vine vorba despre recenzii si recomandari culinare, a fost surprins intr-o ipostaza aparent compromitatoare. Cunoscut in mediul online drept „O Gurita Mica”, acesta a fost filmat discret in timp ce isi onora din plin numele, deoarece dupa o „gurita mica”, a scuipat mancarea pe care o recomanda.

Andrei Croitoru, cum este numele sau real, s-a aparat in comentariile postarii.

Pavel si Rodica Stratan au implinit 22 de ani de casnicie! Cleopatra a publicat o fotografie de arhiva alaturi de parintii ei - FOTO

Unul dintre cei mai faimosi Tiktokeri din Romania, cel putin atunci cand vorbim despre recenzii si recomandari culinare, a fost surprins intr-o ipostaza aparent compromitatoare.

Cunoscut in mediul online drept „O Gurita Mica”, sau Andu, criticul culinar a fost filmat, extrem de discret, in timp ce isi onora din plin numele, deoarece dupa o „gurita mica”, a scuipat mancarea pe care o recomanda urmaritorilor sai de pe TikTok. Deigur, cum reputatia si credibilitatea acestuiau pot fi sifonate de asemenea imagini, el si-a facut rapid aparitia in comentariile postari, explicand ce s-a intamplat, de fapt.

Fiul sultanului din Brunei se pregateste de nunta. Cu ce se ocupa printul Abdul Mateen si cum este, de fapt, viata lui - FOTO

„Asa buna e mancarea pe care o recomanda ca o arunca dupa ce ia #oguritamica”, este descrierea atasata imaginilor postate pe reteaua de socializare TikTok. Mai exact, in acestea, faimosul critic culinar este filmat in timp ce se afla la masa si gusta un produs, insa, imediat dupa aceea, scuipa mancarea intr-o punga pe care o avea la indemana. In cele cateva ore de cand a fost postat, clipul a generat deja mii de aprecieri, cat si peste o mie de comentarii.

Desigur, pentru a nu iesi dintr-o asemenea situatie stanjenitoare cu imaginea patata, Andu a comentat rapid despre aceasta situatie, iar explicatia sa este una complet plauzibila. „Nu este vorba ca nu a fost buna combinatia! Este vorba ca eu filmez 20 de clip-uri zilnice, cand mananc se mai intampla sa nu pot manca tot, mereu!”, a scris O Gurita Mica, care recomanda fanilor sai o multime de restaurante si preparate. „Niciodata nu am promovat /zis de un lucru ca este bun daca acela nu era, sunt pur si simplu zile in care nu pot manca tot ce filmez”, a mai explicat acesta.

Articole din aceeasi categorie