17.09.2022
„S-a intamplat o minune!” Katy Black si-a asumat un risc mare direct pe masa de operatie si a nascut pe cale naturala: „A fost cea mai usoara si frumoasa nastere a mea” - VIDEO

Ieri, pe data de 16 septembrie, Katy Black a nascut pentru a treia oara. Tanara a adus pe lume inca un baietel, pe nume Luca. 

Pe pagina sa de Instagram, Katy Black a publicat o serie de InstaStories, in care a vorbit detaliat despre ziua in care l-a nascut pe Luca si cum a decurs totul. 

Nina Cretu - dezvaluiri neasteptate despre relatia sa cu Renato Usatii. Afla cum s-au cunoscut cei doi indragostiti: „Am crezut ca e o gluma de la inceput...” - FOTO

„Merg cu inima impacata. Chiar daca o sa fie cezariana, sunt sigura ca totul o sa treaca perfect. Oricum un pic imi fac grji, dar data de 16 eu o voi tine minte 100%”, a spus Katy in timp ce se deplasa spre maternitate. 

Anterior, tanara mentiona ca va naste prin cezariana, insa, intr-un final aceasta a reusit sa nasca pe cale naturala. 

Tanara si-a dorit mult sa nasca pe cale naturala si spera ca acest lucru se va intampla. Insa medicii i-au spus ca acest lucru nu va fi posibil, din cauza ca copilul nu era pozitionat corect in burta sa. 

„La ultrasonografie au spus ca totul e fara schimbari si ca nu s-a intors”, a scris bloggerita. 

In continuare, tanara a aparut pe pagina sa de Instagram, in InstaStories, deja dupa ce a nascut, cu mai multe detalii. 

Emilian Cretu - incantat de gestul pe care l-a facut Cristiano Ronaldo! Ce afirmatii a facut actorul pe pagina sa de Instagram - VIDEO

„Cred ca deja ati inteles ca s-a intamplat o minune. Direct pe masa de cezariana, doi medici mie mi-au intors copilul. Asta este o procedura destul de riscanta si eu am semnat foarte multe documente pentru asta. Dar ei mi-au intors copilul si s-au inceput contractiile aproape deodata si eu eram atat de fericita. Mi-au spus ca voi naste pe cale naturala. La ora 15:44 eu am nascut. Asta a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea”, a spus incantata Katy Black. 

„A fost cea mai usoara si frumoasa nastere a mea. Eram plina de euforie”, a tinut sa adauge tanara mamica. 

„Asta nu poate continua...” Victoria Rosca a rabufnit! Actrita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale: „Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa” - FOTO

Katy s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 420 de mii de urmaritori pe Instagram. Katy este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie