16.09.2022
Emilian Cretu - incantat de gestul pe care l-a facut Cristiano Ronaldo! Ce afirmatii a facut actorul pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Pe 14 septembrie, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns pentru prima data in Republica Moldova, alaturi de echipa sa, Manchester United. Iar pe TikTok a aparut un videoclip in care Ronaldo a fost surprins de un baietel care fugea spre el, pentru a-l imbratisa. Pe pagina sa de Instagram, Emilian Cretu a comentat acest gest frumos. Vezi mai jos ce a spus actorul. 

Dis de dimineata, Emilian Cretu a aprut pe pagina sa de Instagram, pentru a le zice „buna dimineata” urmaritorilor sai dragi. 

Acesta a inceput sa-si spuna mesajul cu o mica indignare, care desigur era doar o gluma. „Eu sunt suparat foarte tare pe Ronaldo, pentru ca el si-a batut joc de Geta mea. Ea l-a invitat, s-a pregatit si el nu a venit”, a spus actorul. 

Natalia Barbu - revine in forta! Dupa doi ani de pauza, interpreta va lansa in curand o noua piesa. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Insa, de fapt, Emilian a dorit sa deschida un cu totul alt subiect.„Vreau de fapt sa vorbesc despre ceea ce s-a intamplat ieri, despre cel mai frumos moment, care nu a fost cu siguranta acel joc, pe care eu nu il inteleg. Dar gestul lui Ronaldo fata de acel baietel pe mine m-a facut sa mi se ridice parul de peste tot”. 

Ella Chistol a repetat unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok si a acumulat peste un milion de vizualizari. Bloggerita s-a filmat alaturi de fiicele sale: „Printese adevarate” - VIDEO

„Voi va dati seama ce moment pentru acel copil. E un copil ca toti ceilalti, ca e din Moldova, ca e din Italia, nu conteaza de unde e, el pur si simplu a ajuns, l-a cuprins, l-a sarutat, l-a luat de mana si i-a dat un autograf pe acel tricou. Eu cred ca acest gest conteaza mult mai mult decat jocul care a fost ieri”, a tinut sa adauge Emilian Cretu. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie