17.09.2022
Nina Cretu - dezvaluiri neasteptate despre relatia sa cu Renato Usatii. Afla cum s-au cunoscut cei doi indragostiti: „Am crezut ca e o gluma de la inceput...” - FOTO

Renato Usatii si Nina Cretu sunt de nedespartit. Si din acest motiv, urmaritorii Ninei au sute de intrebari legate de cuplul pe care cei doi il formeaza. Tanara se straduie sa evite astfel de intrebari, insa uneori isi bucura urmaritorii cu cateva detalii personale. Vezi in articolul de mai jos despre ce este vorba. 

Recent, pe pagina sa de Instagram, Nina Cretu a decis sa comunice cu urmaritorii sai. Asadar, ea a publicat o caseta unde abonatii sai au avut ocazia de a-i adresa tot felul de intrebari. 

Una dintre intrebari a fost: „Cum ati facut cunostinta cu Renato?”. 

Emilian Cretu - incantat de gestul pe care l-a facut Cristiano Ronaldo! Ce afirmatii a facut actorul pe pagina sa de Instagram - VIDEO

La aceasta intrebare, tanara a mentionat ca totul a avut loc doar dupa ce fratele sau mai mare, actorul Emilian Cretu, i-a permis. 

„El mai intai l-a sunat pe Emilian, sa-i spuna intentia lui, a avut nevoie de permisiunea sefului, apoi m-a contactat pe mine. Apropo, eu am crezut ca e o gluma de la inceput. Dar glumele de multe ori devin mult prea serioase”, a mentionat Nina Cretu intr-un InstaStories. 

„Asta nu poate continua...” Victoria Rosca a rabufnit! Actrita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale: „Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa” - FOTO

Renato Usatii si Nina Cretu formeaza un cuplu din ianuarie 2022. Cei doi au postat imagini in care petrec timpul impreuna si totul parea o gluma, insa intr-un final, cei doi sunt de nedespartit si calatoresc mult. Se pare ca familia Ninei este incantata de alegerea ei.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie