17.09.2022
„Asta nu poate continua...” Victoria Rosca a rabufnit! Actrita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale: „Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa” - FOTO

Cu totii o cunoastem pe Victoria Rosca ca pe o femeie mereu vesela, pozitiva si zambitoare, in special cand aceasta apare pe retelele sociale. Insa, de aceasta data, actrita a publicat un mesaj dur si emotionant.

Pe pagina sa de Facebook, Victoria Rosca a publicat o imagine, in care o vedem la sala de forta, stand asezata pe podea. Femeia a semnat postarea sa astfel: 

Uneori viata lor bate filmul! Ce afirmatii a facut Radu Sirbu despre noul sau videoclip la piesa „In Ochii Tai”: „Noi nu ne-am axat niciodata relatia pe perfectiune...”

„Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa, ca ma enervez. Sa ai 33 de ani, cu metabolismul ca de 35, sa prinzi pandemia si la cat era totul de complicat… Te mai apuci sa te orientezi la un job, care nu e nici pe departe al tau. In pauze sa bagi in tine cofeli de la butsi cu tot felul de pirajoace. Sa te felicite lumea, crezand ca esti gravida, iar tu ai nascut cu 9 ani in urma. Sa te apuce striomurile, sa-ti comanzi rochii peste rochii largi si sa treci la pantalonii pe razanica. Un fel de retujai, numai ca mai drepti. Apoi, te prinzi ca gafui la trei scari in crusi ridicate. 

Moldovenii Cristina si Victor Sirbu - primul cuplu al sezonului a incins ringul de dans la Vocea Romaniei 2022: „Ce-mi place ca m-am intors mai devreme, ca sa vad cum va miscati” - VIDEO

Panica, frica, scoatem oglinzile, incepi a fi rau cu tine, si cel mai des te inchizi in casa. Cu marele gand, ca iaca, am sa citesc. Dar ioc, capul nu vrea sa citeasca, matele tale zghiorlaie si te trace sa crapi ceva. Ai stari dupa stari, mai neclare si mai deochete. Te inscrii la niste sedinte cu psiholog , si incepe sa te dalbeasca ca iaca, nu iese apa din organism, dar asta e legat de trecut. Ca nu te poti rupe de trecut si tot felul de nu stiu ce… Si brusc se stinge lampocika. Nu mai vrei nica. Bocesti prin baie, ca ai o oglinda acolo. Si n-o poti scoate. Te faci ca nu vezi. Dar asta nu poate continua. Pentru ca ai 33 de ani si toata viata inainte”, a tinut sa mentioneze Victoria Rosca. 

Iar la final, actrita a adaugat: „Fac sport. Crap normal. Beau apa. Si nu aiuresc. Atat pana ce”.

Victoria Rosca, autoarea proiectului „Zambarele, este casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii lui Ovidiu-Alexandru.

Moldoveanca Corina Ivanov l-a convins pe Tudor Chirila de la primele versuri, dar „a ales cu inima”. In echipa carui antrenor de la Vocea Romaniei 2022 va merge mai departe tanara - VIDEO

Articole din aceeasi categorie