05.12.2023
S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 2 familii care vor fi ajutate in acest an - VIDEO

Cu mai multe detalii despre campania Daruiesti si Castigi in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost Valeria Capra.

Valeria Capra are 26 de ani, iar de 3 ani este prezentatoare la stirile Pro TV. Cand a inceput caravana Daruiesti si Castigi Valeria avea doi ani, aceasta a dezvaluit: „A fost speciala, eu intr-adevar eram foarte mica cand a inceput aceasta acampanie, dar vazand imaginile din Piata Marii Adunari Nationale, multimea aia de oameni, a fost minunat sa vad acele imagini. Pentru ca perioada aia are un farmec si eu mi-o aduc aminte pe la varsta de 3/4 ani. Am petrecut cateva zile sa indentific, sa simt acele imagini si a fost o placere sa ma uit peste o ditamai istoria care este impresionanta”.

Si-a adus in dar de ziua ei o noua melodie! Elena Manciu, interpreta: „S-a facut totul foarte repede, timp de 2 saptamani...” - VIDEO

Valeria a mentionat care sunt familiile si cu ce probleme se confrunta: „In acest an am selectat doua cazuri, este vorba despre familia Ciumeico si familia Hristescu. O sa incepem cu familia Ciumeico este istoria unei mame care a avut curajul sa iasa dintr-un mediu toxic si aici vorbim despre violenta, a avut curajul sa-si ia sub aripa cei 7 copii si sa plece de acasa. Fara un acoperis deasupra capului, de asta zic eu ca e o femeie curajoasa care isi creste toti cei 7 copii, mai ales ca 2 dintre ei sunt diagnosticati cu boli, Alexandru sufera de autism, iar Evelina sufera de un fel de retard mintal, nu este grav, dar exista. Acum, necesitatea acestei familii este o casa, ei viseaza la un acoperis deasupra capului. Pe langa ca nu au un acoperis deasupra capului, mama isi creste copii din doua indemnizatii, din 3500 de lei isi creste copii, banii pentru medicamente nu sunt suficienti. Ea este forte dedicata si cel mai important lucru din viata ei sunt copii”.

„Urmatorul caz este familia Hristescu, iar acolo vorbim de Costel, un baietel care are nevoie de o interventie medicala, familia a tot fost provocata de cand a aparut baietelul. El si-a pierdut auzul si acestia au reusit sa-i implanteze un aparat, aude, dar uite se confrunta cu o mare problema are un picior mai scurt decat celalalt si pentru ca este in plina dezvoltare, baietelul are nevoie de o interventie pentru a avea o viata normala la fel ca ceilalti copii. Avem doua cazuri impresionante si sper ca oamenii vor da dovada de generiozitate, vor fi sensibilizati si vor oferi o mana de ajutor”, a adaugat Valeria.

Global Store a deschis cel de-al 7-lea magazin! Nu rata reducerile de pana la -50% - VIDEO

Valeria a dezvaluit si cum a fost pentru ea la inceput sa cunoasca aceste familii:„Aceste doua familii au fost impartite, eu am fost responsabila de familia Ciumeico, iar colega mea, Iuliana a filmat cu Hristescu. A fost emotionant, am avut doua vizite la ei acasa, a fost greu si emotionant”.

Inafara de aceste doua povesti pana de Craciun atunci cand v-om afla cati bani sau adunat si cum i-am putut ajuta pe cele doua familii, vor mai fi cateva subiecte pentru a vedea ce mai fac eroii in anii precedenti.

Macaulay Culkin, aparitie rara alaturi de Brenda Song si cei doi copii ai lor, la ceremonia de pe Walk of Fame - FOTO

Articole din aceeasi categorie