05.12.2023
Macaulay Culkin, aparitie rara alaturi de Brenda Song si cei doi copii ai lor, la ceremonia de pe Walk of Fame - FOTO

Macaulay Culkin a fost sustinut de familia sa, in timp ce primea o stea pe Walk of Fame.

Macaulay Culkin, in varsta de 43 de ani, si familia sa au facut o aparitie rara impreuna la ceremonia de pe Hollywood Walk of Fame, pe 1 decembrie! Nu numai ca logodnica sa, Brenda Song, 35 de ani, a venit sa-l sustina pe starul din „Home Alone”, dar i-a adus si pe cei doi fii ai lor, inclusiv pe Dakota, in varsta de doi ani. La un moment dat, Macaulay si Brenda s-au pozat dragastos cu micutul lor alaturi de steaua oficiala a mandrului tata.

Fostul copil-vedeta s-a asigurat chiar ca in timpul discursului sau de acceptare a premiului, a facut o remarca speciala pentru actrita din „The Suite Life of Zack and Cody”. Pentru ceremonie, Macaulay Culkin a purtat un ansamblu complet negru, cu pantaloni negri si o haina asortata. Brenda a stralucit intr-o haina neagra, o bluza alba si pantaloni negri.

„As vrea sa ii multumesc Brendei. Esti absolut totul. Esti cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Iar dupa nasterea celor doi baieti ai nostri, ai devenit una dintre cele trei persoane preferate ale mele”, a spus Culkin.

Desi cel de-al doilea fiu al lor, al carui nume nu este cunoscut, a fost si el prezent la eveniment, nu a aparut pe covorul rosu. In schimb, Macaulay Culkin a fost fotografiat dandu-i un sarut dulce pe cap micutului sau, in timp ce partenera sa isi tinea fiul in brate. Micutul lor, care s-a nascut la inceputul acestui an, a purtat un costum verde inchis, asortat cu un tricou alb.

Regina Letizia, acuzata ca si-a inselat sotul, pe Regele Spaniei. Dezvaluirile fostului cumnat

In timpul ceremoniei, Catherine O’Hara, fosta colega de platou a lui Macaulay, a tinut un discurs emotionant despre fostul sau fiu din „Home Alone”. Acum in varsta de 69 de ani ea a tinut sa il laude pe Macaulay pentru interpretarea sa in filmul de Craciun.

„Stiu ca ai muncit foarte mult, dar ai facut ca actoria sa para cel mai natural lucru din lume”, a spus Catherine. „Acest baietel frumos de 10 ani a fost numit un superstar, o masina de facut bani, unul dintre cei mai sexy tineri de prim rang de la Hollywood. Cum poate cineva sa supravietuiasca la asa ceva?”. Ea si-a incheiat apoi discursul multumindu-i pentru timpul petrecut impreuna la filme.

Voteaza-ti aici favoritii la ELLE Style Awards 2023 si castiga super premii!
Dupa ce discursul emotionant al lui Catherine a ajuns pe retelele de socializare, multi dintre fanii lui Macaulay Culkin au reactionat in comentarii. „Minunat discurs”, a scris un admirator pe Twitter, in timp ce altul a adaugat: „Era si timpul! Legenda”.

Vasile Lungo un barbat gelos? Cum a reactionat sotul lui Tany Vander cand a vazut ca sotia lui are imagini cu fostii iubiti in telefon - FOTO

Macaulay este un fost actor, care a ajuns sa aiba peste 45 de credite de actorie pe profilul sau de pe IMDb. Printre lucrarile sale se numara My Girl, Richie Rich, Uncle Buck, Party Monster, Saved! si multe altele. Printre alte cateva vedete  prezente la evenimentul de vineri se numara actrita Natasha Lyonne si Paris Jackson.

Inainte de idila sa cu Song, nominalizatul la Globul de Aur a avut o relatie cu Mila Kunis intre 2002 si 2010. Song, la randul ei, a avut anterior o relatie de un an cu Trace Cyrus, membru al Metro Station, in 2011. Brenda, care l-a cunoscut pe Macaulay in 2017 pe platourile de filmare ale peliculei Changeland, a vorbit in acelasi interviu despre lucrurile care au atras-o la cunoscutul actor. „Oamenii nu realizeaza cat de incredibil de bun, amabil, loial, dulce si inteligent este el”. De asemenea, aceasta a mai declarat si ca actorul o face extrem de fericita. „Nu poti sa fii in preajma lui si sa nu fii fericit”.

Articole din aceeasi categorie