05.12.2023
Global Store a deschis cel de-al 7-lea magazin! Nu rata reducerile de pana la -50% - VIDEO

Prea multe decoratiuni pentru sarbatorile de iarna nu exista, nici produse pentru casa si familie. O noua locatie cu peste 1500 de metri patrati si-a deschis usile pentru clienti in cel mai mare mall din tara. Ce gasim in magazin la capitolul decoratiuni de Craciun, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Este cel de-al 7-lea magazin din toata reteaua Global Store. Este cu totul alt concept, alt design. Locatia este in cel mai mare centru comercial, Port Mall. Este un asortiment mai mare decat in restul magazinelor”, a mentionat Victor Cepoi, director Global Store.

Mai multe decoratiuni pentru sarbatorile de iarna, mai multi pomi de Craciun, mai multe produse pentru casa si familia ta, toate in aceeasi locatie.

„Suntem incantati prin deschiderea magazinului nostru sa dam start si luminii sarbatorilor de Craciun, sa incantam oaspetii cu asortimentul larg. Magazinul Global Store cu numarul 7 din incinta Port Mall este unul dintre cele mai mari magazine Global Store. Include: decor, textile, birotica, jucarii, papetarie, detergenti si organizare casa”, a spus Iana Tamazlicar, director marketing Global Store.

Macaulay Culkin, aparitie rara alaturi de Brenda Song si cei doi copii ai lor, la ceremonia de pe Walk of Fame - FOTO

In ajunul sarbatorilor, la mare cautare sunt decoratiunile de iarna. „In aceasta perioada in top-ul preferintelor este: decorul si brazii de Craciun, instalatiile luminoase. In topul preferintelor a fost si ramane si textilul. Avem un asortiment larg de brazi de Craciun. Avem reduceri grandioase de -30% si -50%”, a povestit Iana Tamazlicar, director marketing Global Store.

Design-ul unic si confortabil ofera o ambianta placuta noului magazin. „Magazinul este mare. Conceptul a fost de a crea un magazin modern, comod si confortabil pentru consumatori, pentru clienti”, a spus Elena Grecu, designer de interior.

Noua locatie este apreciata si de clienti. „Tot ce este aici mie mi se potriveste foarte mult pentru ca este aproape de casa, plus ca este mare, e larg”, a mentionat Ana Irina Petrea, influencer.

Regina Letizia, acuzata ca si-a inselat sotul, pe Regele Spaniei. Dezvaluirile fostului cumnat

„E unul dintre magazinele mele preferate pentru ca ador sa decorez casa. Am venit sa imi fac plinul ca sa-mi decorez si eu casa frumos”, a notat Diana Grigor, interpreta.

„Echipa Global Store este motorul companiei noastre. Vreau sa le aduc un mare multumesc, sunt foarte mandru de ei si ma inchin in fata lor”, a mentionat Victor Cepoi, director Global Store.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie