05.12.2023
Si-a adus in dar de ziua ei o noua melodie! Elena Manciu, interpreta: „S-a facut totul foarte repede, timp de 2 saptamani...” - VIDEO

Elena Manciu a lansat o noua piesa, dar si videoclip, in studio la O Seara Perfecta.

In clip s-a filmat atat Elena, cat si sotul ei. Intrebata daca a acceptat usor propunerea de a se filma, interpreta a raspuns: „Da, foarte usor, nu era nevoie sa cautam actori. Eu vreau sa va multumesc mult pentru sustinere si graja pe care o purtati pentru ca as zice eu, un cantec este ca un copil, de aceea trebuie sa ai grija si sustinere pentru el. Si eu va multumesc foarte mult pentru grija care o purtati pentru copiii mei. Este respiratia mea”.

Horoscop 5 decembrie 2023. Zodia care ar putea fi tradata de un prieten apropiat

„Cu ce ocazie a fost facuta aceasta piesa?”, la aceasta intrebarea, Manciu a raspuns: „Chiar de ziua mea. S-a intamplat foarte, foarte rapid pentru ca se apropia ziua mea de nastere, ea a fost in luna septembrie. Ionel mi-a spus ca daca reusesc sa fac o piesa, ei fac tot posibilul si mi-o aduca in dar”.

„Aceste versuri eu le-am scris undeva cu 2 ani in urma. Ele erau acolo undeva in rezerva, dar de fiecare data eu scriam piese pentru toti oamenii mei dragi, dar pentru mine nu am scris niciuna. Aceasta este unica piesa care imi este dedicata mie. S-a facut totul foarte repede, timp de 2 saptamani, datorita lui Sandu Gorgos care mereu imi vine in intampinare si face aranjamentele foarte rapid...”, a adaugat Elena Manciu.

De asemenea, Elena a povestit ca in acest an, de sarbatori, nu va reusi sa se intalneasca cu toata familia ei. „Nu reusim sa ne adunam si chiar cat de mult nu mi-as fi dorit, nicicum nu se primeste, niciunul dintre ei nu vine acasa, nici eu nu merg incolo. Dar mai am al treilea care este cu noi, e acasa. Va fi trist fara ei, fara nepotei, dar avem noroc de retelele de socializare. Mi-au promis ca la vara vor veni”, a mentionat artista.

Regina Letizia, acuzata ca si-a inselat sotul, pe Regele Spaniei. Dezvaluirile fostului cumnat

In cele din urma, Elena a spus ca anul 2023 a fost unul...: „Fructuos si rodnic pentru mine pe plan profesional. Ma bucur de toate rezultatele si reusitele”.

Articole din aceeasi categorie