28.02.2022
Ryan Reynolds si Blake Lively s-au oferit sa doneze pana la 1 milion de dolari pentru refugiatii din Ucraina

Cuplul de actori se angajeaza sa dubleze suma pe care ONU o va strange din donatii.

Invazia militara rusa din Ucraina, comandata de Vladimir Putin, a bulversat nu doar lumea politica internationala, ci si societatea civila de pretutindeni. Astfel ca, de la cei mai simpli oameni, care au strans ajutoare pentru refugiati, si pana la cei cu dare de mana sau patroni de companii, care au pregatit sprijin substantial pentru cei goniti de razboiul din tara lor, comunitatea s-a activat intr-un efort comun.

Ca si in alte situatii de criza, provocate de incendii devastatoare, tsunami-uri, cutremure sau miscari sociale, mica comunitate de la Hollywood s-a mobilizat si, in stransa legatura cu marile ONG-uri, pune la bataie sprijin banesc consistent.

Acuzatii grave in adresa jurnalistei Tina Kandelaki dupa ce ea si-a exprimat sustinerea pentru Rusia in razboiul din Ucraina

Ryan Reynolds si Blake Lively au raspuns apelului lansat de Inaltul Comisariat pentru refugiati al ONU, care strange donatii pentru refugiatii din Ucraina, si au promis o donatie egala de 1 milion de dolari pentru acesti oameni prigoniti din caminele lor.

„In 48 de ore, nenumarati ucraineni au fost nevoiti sa-si paraseasca casele in tarile vecine. Au nevoie de protectie. Cand donati, noi vom egala suma cu pana la 1.000.000 de dolari, creand un sprijinul dublu pentru ei", a notat Ryan Reynolds intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, in care a inserat si un link catre pagina de donatii a Inaltului Comisariat pentru Refugiati a ONU.

Letonia l-a inclus in lista neagra pe Nikolai Baskov pentru ca sprijina „agresiunea impotriva Ucrainei”: „Este inacceptabil”

Mesajul a fost preluat de Blake Lively pe contul ei de Instagram, alaturi de o fotografie emotionanta a unui bebelus urcat in tren de mama sa. "Ryan si cu mine vrem sa dublam fiecare dolar donat pana la 1.000.000 de dolari." Imediat, fanii internauti au reactionat, printre ei aflandu-se si cateva nume cunoscute, precum Zoe Saldana, Ashley Tisdale, dar si Alexandra Nechita, pictorita romanca stabilita in Los Angeles, supranumita "Micuta Picasso", al carei sot, Dimitri Tcharfas, este originar din Ucraina.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie