28.02.2022
Letonia l-a inclus in lista neagra pe Nikolai Baskov pentru ca sprijina „agresiunea impotriva Ucrainei”: „Este inacceptabil”

Ministrul de Externe din Letonia, Edgars Rinkevics, a scris pe Twitter ca l-a inclus in lista neagra pe artistul popular al Federatiei Ruse Nikolai Baskov pentru ca sprijina „agresiunea impotriva Ucrainei”.

„In baza partii a 2-a, art. 61 din Legea imigrarii, cetateanul Federatiei Ruse, Nikolai Baskov este inclus in lista persoanelor indezirabile in Republica Letonia. Pentru Letonia, propaganda de razboi si sprijinul pentru agresiunea rusa impotriva Ucrainei sunt inacceptabile”.

Anterior, Baskov, pe contul sau oficial de Instagram, a sustinut operatiunea militara speciala din Ucraina, care a inceput pe 24 februarie prin decretul presedintelui rus Vladimir Putin.

Copilul tau te intreaba ce se intampla cand vede evenimentele din Ucraina si nu stii ce sa-i raspunzi? Psihologul Ina Crasnojon: „De fapt noi, adultii, suntem cei care transmitem la pachet emotiile copiilor nostri” - VIDEO

„Operatiunea Rusiei este pe deplin conforma cu legea internationala. Aceasta este o operatiune de mentinere a pacii, sfarsitul genocidului si prevenirea unui atac asupra Rusiei. Aceasta este autoapararea Rusiei si protectia aliatilor sai. Nu avem dreptul sa induram in continuare uciderile cetatenilor vorbitori de limba rusa si construirea infrastructurii militare si nucleare declarate care vizeaza distrugerea noastra”, a scris artistul.

Intre timp, multe vedete ruse sprijina Ucraina si participa la flash mobul „No War”, care se raspandeste rapid pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie