28.02.2022
Acuzatii grave in adresa jurnalistei Tina Kandelaki dupa ce ea si-a exprimat sustinerea pentru Rusia in razboiul din Ucraina

Ksenia Sobchak si producatorul din Ucraina Natella Krapivina au condamnat-o public pe Tina Kandelaki, care a publicat pe Instagram o postare in sprijinul operatiunii militare speciale a Rusiei, care a inceput in Ucraina pe 24 februarie prin decizia presedintelui rus Vladimir Putin.

„Cand vedeti pe retelele de socializare postari in care se spune: „Strasnic, cat de rusine imi este pentru Rusia, cat de tare mii jale de Ucraineni”, mai bine ati cauta cuvintele acelorasi oameni, care vorbesc despre moartea celor din Donbass, in ultimii opt ani. Poate, acolo mureau oamenii nepotriviti?”, a scris jurnalista, indemnandu-si urmaritorii sa nu creada in tot ce este postat pe retelele de socializare, dar si la TV.

„Nu credeti in fotografiile si videoclipurile cu prizonieri. Exista deja exemple si dovezi in care o haina militara ruseasca este purtata de un uncrainean. E amuzant, dar nu toata lumea intelege. Incercati sa va pastrati capul rece si sa nu va auto-recrutati in randurile victimelor propagandei.  Uneori este mai bine sa iti spui: nu cunosc nimic, decat sa cunosc toate minciunile pe care le vad”, a scris Tina Kandelaki. 

Dan Balan - alaturi de Ucraina! Ce imagine si mesaj a publicat artistul pe pagina sa de Instagram

Producatorul ucrainean Natella Krapivina, a carei familie se afla in prezent la Kiev, a criticat-o dur pe Kandelaki (o fosta prietena apropiata), in comentariile publicatiei acesteia si a acuzat-o pe jurnalista de venalitate: 

„Daca nu as sti cat de corupta esti, as putea chiar sa cred ca esti o patriota. Dar nu ai nici patrie, nici familie, nici dragoste! Fie ca copiii tai niciodata sa nu afle, cum explodeaza bombele deasupra capului lor! Imi este greata de tine”.

Ksenia Sobchak a sustinut-o pe Natella Krapivina, postand la ea in Instagram Story ceea ce a scris Natella si adaugand: 

„Sa nu uitati niciodata cum isi indeplineste functia Tina Kandelaki (avand in vedere faptul ca ea este director general adjunct al Gazprom-Media)”. 

Krapivina a condamnat-o nu numai pe Kandelaki. De asemenea, ea a apelat, prin Instagram, la Nikolai Baskov, pe care Letonia l-a trecut pe lista neagra, pentru ca a sustinut operatiunea militara din Ucraina. 

Oamenii de peste Prut sunt gata sa ajute refugiatii din Ucraina nu mai putin decat moldovenii! Interpreta Anisoara Postolachi: „Singurul cuvant pe care il aud de la aceste persoane este - razboi” - VIDEO

„Kolya, esti un tip tare. Amabil, generos, uman. De ce iti trebuie razboi?”. 

Multe celebritati din Rusia, Ucraina si alte tari se opun operatiunii speciale in desfasurare si participa la flash mobul „No War”, care circula pe retelele de socializare. 

Articole din aceeasi categorie