18.09.2024
Sportul, o parte esențială din viața sa! Cum se menține în formă interpretul Igor Rusu - VIDEO

Pentru un interpret menținerea formei fizice este la fel de importantă precum pregătirea artistică. În platoul emisiunii O Seară Perfectă, interpretul Igor Rusu a vorbit despre importanța sportului în viața sa și cum acesta contribuie la succesul său pe scenă.

Fiind întrebat dacă practică vreun sport, interpretul a răspuns: „Deci, mie îmi place să practic sportul, dar nu știu de ce noi avem chestia asta cu lăsatul pe tânjeală. În special atunci când simt că am răcit, mă ridic frumușel până pe strada Ștefan cel Mare și pe urmă cobor până la strada Albișoara. Alerg în forță și vreau să spun că la capitolul sport stau foarte bine”.

Satoshi a lansat o piesă care te lasă fără cuvinte! Dura realitate din Republica Moldova redată prin versuri: „Nimeni n-a crescut fără de nevoi” - VIDEO

Forma fizică bună este foarte importantă pentru un interpret, a recunoscut Igor Rusu: „Uneori am și câte 5 spectacole pe zi, iar atunci când nu ai o stare prea bună, nu ai cum să ții piept evenimentelor”.

„Eu nu sunt interpretul care stă pe scenă și cântă doar așa, un pic. Eu dau totul din mine pentru public”, a adăugat Rusu.

Deși în trecut își dorea să renunțe la sport, acum a obținut una dintre cele mai râvnite centuri în kickboxing! Cine i-a fost alături și l-a motivat pe Valerii Strungari - VIDEO

Igor Rusu este un cântăreț de muzică populară și de petrecere din Republica Moldova. Pe data de 18 noiembrie 2006, a lansat albumul „Asta-i Viața Mea”, împreună cu casa de discuri Music Master.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie