18.09.2024
Avem eclipsă de Lună! Astrologul Corina Leonte îți spune ce trebuie de evitat în această seară: „În primul rând nu se...” - VIDEO

Au fost inundații, cutremur, iar acum vine eclipsa de lună, un spectacol pe cer care v-a aduce consecințe. Află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă pe ce trebuie să pui accent astăzi, dar și ce trebuie să eviți.

Eclipsa de lună vine cu o serie de efecte, atât pozitive, cât și negative, iar modul în care gestionăm acțiunile joacă un rol crucial. În acest context, Corina Leonte oferă o serie de recomandări pentru a trece mai ușor prin această perioadă.

Leonte precizează: „Astăzi o să fie pe cer o eclipsă de lună, și ca orice alt specialist, vin cu recomandări. Foarte mult depinde de noi oamenii cum vom proceda și ce acțiuni vom face”.

În timpul eclipsei, este important să nu luăm decizii radicale: „În primul rând nu se planifică. Eclipsa de lună înseamnă că energia ei este blocată, adică nu ne oferă foarte multă energie aceast satelit. Odată ce luna este blocată, gândurile noastre se pot încurca. De aceea, nu planificăm în această perioadă nimic, nu achiziționăm ceva pentru că, putem alege greșit. De asemenea, nu ne angajăm la un job”.

Lenuța Burghilă, în febra pregătirilor pentru iarnă! Ce legume a pus la murat interpreta: „Un gospodar adevărat, neapărat trebuie să le aibă în beci” - VIDEO

Stilul anilor '50 revine în modă! Unde poți găsi cele mai frumoase și unice rochii din Chișinău - VIDEO

Eclipsa este un moment prielnic pentru meditație. Corina Leonte a menționat: „Punem accentul pe reculegerea noastră deoarece, luna este bazată pe gânduri și emoții, trebuie să ne reculegem, trebuie să atragem atenția lucrurilor care ne fac mai echilibrați, să avem grijă să nu intrăm în dispute, în conflicte. Este bine să petrecem timpul în singurătate, la natură”.

„Cu 10 zile înainte și 10 zile după are acțiune eclipsa. Noi trebuie să ne pregătim de această eclipsă. În primul rând, să avem o atitudine corectă pentru a preveni și a îmbunătăți lucrurile. Acest instrument ne este dat pentru a trage beneficiile din ele și este necesar doar să știm ce este bine să facem și ce nu”, a mai spus astrologul.

Sportul, o parte esențială din viața sa! Cum se menține în formă interpretul Igor Rusu - VIDEO

Pe lângă eclipsa de lună, în acest an mai urmează câteva evenimente astrologice importante: „Mai urmează pe 2 octombrie și o eclipsă de soare și în decembrie mai vine o ultimă poziție, mai slabă, și este vorba de Mercur Retrograd”.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie