08.04.2021
Romanca cu care se iubeste Salman Khan a cucerit Bollywoodul. Cum arata Iulia Vantur in rolul unui agent secret. „Mereu m-am simtit action girl”

De cand s-a mutat in India, Iulia Vantur s-a bucurat de succes in cinematografie. Rolul de agent secret, in serialul ”Jack Stall Dead” se pare ca i s-a potrivit manusa. 

Fanii Iuliei Vantur s-au bucurat sa o vada altfel decat in rochii diafane, asa cum aparea la fiecare editie ”Dansez pentru tine”. In prezent, Iulia filmeaza pentru un serial produs la Londra, de Ali Jacko (multiplu campion mondial la kickboxing), cu un cast international si a publicat cateva imagini din timpul filmarilor pe contul ei de Instagram. 

In filmul ”Jack Stall Dead”, Iulia joaca rolul lui Jo Joyce, un agent secret, in cea mai importanta agentie a lumii, care nu lasa niciun caz nerezolvat si careia nu ii este frica de nicio provocare.

S-au facut de rusine! Machiaj ingrozitor, ruj pe dinti si celulita la vedere. Cum au fost surprinse vedetele de la Hollywood

Imaginile in care apare intr-un costum negru, de piele, i-au facut pe fanii Iuliei Vantur sa faca asocieri cu alte personaje celebre.

”Cand am vazut poza aceasta mi-am zis in mintea mea: ce bine i s-ar potrivi Iuliei rolul din Catwoman! Esti atat de carismatica!”, i-a scris o admiratoare.

”Privirea ta patrunde prin ecran! Cei mai frumosi ochi, cea mai frumoasa si patrunzatoare privire! Superba!”, ”Lady James Bond”, ”Este o imagine superba”, au comentat alti urmaritori. 

Intr-o alta postare, Iulia Vantur a prezentat o scena in care se lupta, reusind sa puna la pamant mai multi infractori. 

Ca sa intre in pielea personajului Jo, Iulia s-a antrenat cu un luptator de kickboxing: 

Dorind sa obtin rezultate cat mai bune, m-am antrenat initial prea mult, muschii imi devenisera prea rigizi, faceam antrenamente cate patru ore continuu. Apoi, in Londra, m-am antrenat specific pentru scenele din film. Diminetile erau cele mai dificile. Simteam ca am fost lovita de tren si ca nu pot sa ma reasamblez. (...) Ma regasesc in acest personaj. Mereu m-am simtit „action girl“, a spus Iulia Vantur intr-un interviu pentru revista Unica

Pana unde poate sa ajunga aceasta vedeta? Cardi B - intr-o salopeta care ii lasa la vedere bustul inconfundabil

Sursa foto: Getty Images, Instagram/ vanturiulia

Articole din aceeasi categorie