08.04.2021
Pana unde poate sa ajunga aceasta vedeta? Cardi B - intr-o salopeta care ii lasa la vedere bustul inconfundabil

Vedeta parca si-a obisnuit fanii cu aparitiile ei controversate, dar totusi fiecare postare din online ii lasa pe internauti cu gura cascata. De data aceasta, Cardi B a purtat o salopeta care de-abia ii acopera bustul voluminos.

Cardi B este recunoscuta pentru stilul ei efervescent. Dupa ce anul trecut au scapat pe retelele de socializare poze cu ea goala, rapperita a trecut printr-un episod mai putin placut in cariera ei, insa chiar si asa, Cardi nu se sfieste sa apara mai dezgolita decat se asteapta unii.

Anul acesta, vedeta a cucerit topurile cu piesa „Up”, iar pentru a marca aceasta reusita, a organizat o sedinta foto la inaltime. Cardi B s-a urcat pe o cladire de zeci de metri inaltime si a realizat un shooting cu tinute una mai nebuna decat alta. Rapperita a imbinat stilul clasic cu cel extravagant, iar rezultatul i-a lasat pe toti fara cuvinte. A optat pentru accesorii care i-au lasat la vedere bustul generos, asta fiind si elementul care a atras toate privirile.

„Nici Dragusanu nu o arde in felul asta.” Fanii, innebuniti de miscarile pe care Loredana Groza le face la sala - VIDEO

Frumusetea cere sacrificii, iar asta se refera si la cele mai mari celebritati. Cardi B le-a aratat fanilor de pe Instagram cat de greu i-a fost sa reziste in timpul sedintei foto, din cauza frigului pe care l-a indurat, pentru a reusi sa surprinda cadre in timpul rasaritului de la ora 5.

Rihanna a intors toate privirile la aniversarea mamei sale. Ce tinuta sexy a purtat artista

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie