05.12.2022
Robert Pattinson si Suki Waterhouse, prima aparitie pe covorul rosu in calitate de cuplu - FOTO

Robert Pattinson si Suki Waterhouse formeaza un cuplu inca din 2018.

Dupa mai bine de patru ani de cand formeaza un cuplu, Robert Pattinson si Suki au decis sa isi oficializeze relatia. Cei doi au aparut impreuna la show-ul Dior ce a avut loc in acest weekend in Giza, Egipt.

Chiar daca pana acum Robert si Suki si-au ascuns relatia de ochii presei si ai publicului, la evenimentul de sambata acestia nu s-au sfiit sa isi manifeste afectiunea, fiind surprinsi de fotografi in ipostaze tandre.

In plus, ambii au cucerit publicul cu tinutele lor stylish, Pattinson, in varsta de 36 de ani, alegand sa poarte un costum intr-o nuanta deschisa si o maleta, iar Waterhouse, in varsta de 30 de ani, optand pentru o rochie lunga cu volane in jurul manecilor.

Magia sarbatorilor de iarna pe retelele de socializare! Vezi cum si-au decorat pomii de Craciun Gabriella Damir, Ionel Istrati, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Robert Pattinson si Suki Waterhouse sunt impreuna inca din iulie 2018, atunci cand ei au fost surprinsi in ipostaze romantice in timpul unei plimbari in Londra. In imaginile obtinute exclusiv de E! News, Robert Pattinson si Suki Waterhouse pareau sa se bucure unul de compania celuilalt dupa ce au parasit un cinematograf din Notting Hill, unde au vizionat filmul Mamma Mia! Here We Go Again.

„Erau foarte apropiati si s-au sarutat de mai multe ori. Robert era foarte afectuos cu ea.”, a marturisit la acea vreme un martor.

In august 2018, o sursa a confirmat pentru Us Weekly faptul ca ei formeaza un cuplu de mai multe luni, iar de-a lungul timpului paparazzi i-au surprins de mai multe ori impreuna.

Care este, de fapt, relatia dintre Jennifer Lopez si fosta sotie a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Intr-un interviu din 2019 pentru Sunday Times, actorul Robert Pattinson a vorbit despre alegerea lui de a nu dezvalui detalii despre viata lui personala.

„Daca le povestesti oamenilor despre relatia ta, valoarea dragostei scade. Daca un strain vine la tine pe strada si te intreaba despre relatia ta, ai crede despre el ca este extrem de nepoliticos.”, a declarat Robert Pattinson atunci.

Articole din aceeasi categorie