05.12.2022
Care este, de fapt, relatia dintre Jennifer Lopez si fosta sotie a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Potrivit mai multor surse, Jennifer Lopez si Jennifer Garner se inteleg de minune si chiar isi vor petrece sarbatorile de iarna impreuna.

O familie mare si fericita! Asa par sa stea lucrurile in cazul lui Jennifer Lopez, Ben Affleck si Jennifer Garner. Potrivit HollywoodLife, J.Lo, actuala sotie a actorului, si Garner, fosta sotie a acestuia, sunt extrem de apropiate si chiar isi vor darui cadouri de Craciun.

„Vor face schimb de cadouri anul acesta de Craciun, au o relatie foarte buna. Exista un respect si o apreciere reciproca reala datorita copiilor. Sunt atat de fericiti si asta face ca totul sa functioneze.”, a declarat o sursa.

Pe urmele tatalui sau! Fiul lui Radu Sirbu si-a facut debutul in domeniul muzical. Vezi videoclipul noii melodii, unde interpretul apare alaturi de sotia si copiii sai - VIDEO

Jennifer Lopez are doi copii, Max si Emma, in varsta de 14 ani, din relatia cu Marc Antony, iar Ben Affleck are trei copii impreuna cu Jennifer Garner: Violet, in varsta de 16 ani, Seraphina, in varsta de 13 ani, si Sam, in varsta de 10 ani.

Potrivit unei alte surse, Lopez si Garner s-au apropiat foarte tare de cand cantareata s-a casatorit cu Affleck, in urma cu cateva luni.

„J.Lo este atat de recunoscatoare ca prietenia ei cu Jen a devenit mai puternica in ultimele cateva luni. A avut parte de un final de basm si este recunoscatoare ca a format o legatura cu adevarat minunata cu Jen. Se inteleg de minune, iar lucrurile chiar nu ar putea fi mai bune.”

In plus, un alt apropiat a declarat ca J.Lo si Garner isi vor petrece sarbatorile de iarna impreuna.

Adevarul despre viata haotica a lui Robert Downey Jr.: starul de la Hollywood avea doar sase ani cand tatal sau i-a oferit droguri

„J.Lo si Jennifer stiu ca acum fac parte una din viata celeilalte pentru totdeauna si, de asemenea, si-au dat seama cat de multe au in comun – mai ales cand vine vorba de parenting. Isi trimit mesaje in legatura cu copiii lor si amandoua sunt mame atat de implicate incat chiar au creat o legatura din aceasta cauza. Se vor vedea de sarbatori si exista doar dragoste intre ele.”

Acesta a mai adaugat si ca „J.Lo stie ca Jen iubeste activitatile in aer liber si gradinaritul si ii va lua ceva legat de acest lucru de Craciun.”

Articole din aceeasi categorie