05.12.2022
Magia sarbatorilor de iarna pe retelele de socializare! Vezi cum si-au decorat pomii de Craciun Gabriella Damir, Ionel Istrati, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Odata cu venirea lunii decembrie fiecare din noi doreste sa creeze o atmosfera cat mai placuta si calduroasa. Exceptie nu fac nici vedetele care au postat pe paginile lor de Instagram pomii gata pregatiti pentru sarbatorile ce urmeaza.

Ionel Istrati

Ionel Istrati si-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii pe care le-a publicat in mediul online. In imagini interpretul a aratat cat de frumos si-a decorat casa de sarbatori in acest an. El a optat pentru un brad alb si globulete de aceeasi culoare. De asemenea, artistul nu a uitat nici de luminite, care au facut ca aspectul bradului sa fie de-a dreptul magic.

Sarbatorile vin! Doina Danielean - sedinta foto adorabila de Craciun impreuna cu familia sa: „Am creat amintirile primelor sarbatori intalnire cu micuta Eva-Maria pe brate” - FOTO

Anastasia Fotachi

Chiar daca au trecut abia cateva zile de iarna, bloggerita a reusit deja sa-si impodobeasca bradutul. Acesta a fost decorat cu globulete rosii, aurii, argintii si albe. Totodata, sub pom modeul a pus cateva cadouri, dar si jucarii drept decor.

Ion Paladi si Paula Seling iti aduc in casa magia sarbatorilor de iarna, cu cel mai frumos colind de Craciun! Vezi videoclipul oficial al melodiei, dar si cine sunt protagonistii principali al acestuia - VIDEO

Gabriella Damir

Viitoarea mamica si-a decorat casa si deja simte atmosfera sarbatorilor de iarna. Gabriella a impodobit pomul sau cu jucarii de doua culori si anume albastre si aurii pentru a crea un contrast frumos.

Diana Rimis

Diana Rimis impreuna cu familia ei au parte in acest an de un pom in stil minimalist. Rimis a ales sa decoreze bradul cu globulete albastre si argintii.

Katy Black

In acest an, toti membrii familiei sale au contribuit la decorarea locuintei lor. Si pentru ca sunt primele sarbatori de iarna pe care familia Ceborari le va petrece in noua lor casa, procesul de impodobire a bradului a fost unul special pentru ei.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Tie care brad ti-a placut mai mult?

Articole din aceeasi categorie