12.10.2022
Renumitul actor din „Ghostbusters”, Bill Murray a fost acuzat de hartuire sexuala: „O saruta peste tot, iar mai apoi a urcat pe ea”

Actorul american Bill Murray a ajuns in centrul unui mare scandal. Barbatul a fost acuzat de hartuire sexuala in timpul filmarilor „Being Mortal”.

Zvonurile despre „comportamentul inadecvat” al lui Bill Murray din timpul filmarilor de debut al lui Aziz Ansari au aparut in aceasta primavara. In acelasi timp, s-a raportat ca din cauza acestui incident au fost suspendate filmarile. Iar recent, au devenit cunoscute mai multe detalii despre acest caz. 

Tany Vander nu reactioneaza la critici pentru ca ele toate vin de la oameni „prosti”. Ce a publicat bloggerita pe retelele de socializare- VIDEO

S-a dovedit ca plangerea a venit din partea unei angajate a echipei de filmare: fata a spus ca actorul in varsta de 72 de ani a molestat-o - „o saruta peste tot”, iar mai apoi „a urcat pe ea”. Ea a incercat sa se opuna, insa nu se putea misca din cauza greutatii actorului. Martorii oculari au confirmat ca actorul intr-adevar a molestat-o pe tanara si incerca mereu sa o sarute. Insa, acestia au adaugat ca, in ciuda acestui fapt, ambii purtau masti. 

Anterior, insusi Murray, intr-un interviu acordat CNBC, a spus ca el si ea doar au avut o neintelegere. Si asta a adus la faptul ca ea s-a plans pe comportamentul sau. Acesta a declarat ca a facut ceva ce i s-a parut „distractiv”, insa fata, potrivit lui, nu a inteles totul asa cum el se astepta. El a adaugat ca lumea „s-a schimbat mult si cand el era tanar totul era diferit”. 

Adele a aparut in public fara verigheta! Vezi cum a fost fotografiata aceasta de catre paparazzi - FOTO

Dupa cum a mentionat o sursa, angajata „i-a interpretat actiunile ca fiind exclusiv cu o tenta sexuala” si a fost „ingrozita”. 

Khloe Kardashian a suferit de urgenta o interventie chirurgicala faciala: cum arata vedeta acum - FOTO

Se precizeaza ca Murray a incercat sa nu comenteze acest scandal si chiar a achitat 100 de mii de dolari in baza unui acord de confidentialitate, insa, se pare ca acesti bani nu l-au ajutat. 

Articole din aceeasi categorie