12.10.2022
Tany Vander nu reactioneaza la critici pentru ca ele toate vin de la oameni „prosti”. Ce a publicat bloggerita pe retelele de socializare- VIDEO

Bloggerita Tany Vander a venit cu o reactie la ironiile lui Emilian Cretu asupra sa.

Recent, actorul Emilian Cretu a publicat un video ironic in mediul online la adresa bloggeritei Tany Vander dupa ce a aceasta a inceput sa vorbeasca cu urmaritorii sai despre cosmoenergetica.

„Studiez acum cosmoenergetica. Am acum acces la un strat de energie mai deosebit. Vreau ca toti cei care vor asculta acest webinar sa inchida ochii si sa se concentreze la ceea ce aud. Vreau sa imi spuneti ce simtiti, senzatiile voastre.”, a mentionat recent bloggerita.

Mariana Mihaila - dezvaluiri sincere pe retelele sociale! Interpreta a recunoscut ca isi mai doreste copii - VIDEO

Chiar daca a ezitat cateva zile si nu a venit cu o reactie, astazi Tany a publicat si ea drept raspuns un video iar in descrierea acestuia a spus: „In caz ca va intrebati de ce nu reactionez la criticile, mesajele, comentariile adresate mie.”

„Nu te certa niciodata cu oameni prosti”, a fost mesajul pe care l-a transmis bloggerita.

Tany Vander este o fosta interpreta din Republica Moldova cunoscuta datorita colaborarii sale cu Dan Balan pentru piesa „Lendo Calendo”. In prezent aceasta este bloggerita si femeie de afaceri. Ea e casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor, Adam. 

Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Articole din aceeasi categorie