12.10.2022
Adele a aparut in public fara verigheta! Vezi cum a fost fotografiata aceasta de catre paparazzi - FOTO

Adele incearca sa-si pastreze viata personala departe de ochii lumii insa uneorii paparazzi reusesc sa afle detalii despre interpreta.

La inceputul acestui an, in presa se zvonea despre nunta secreta a cantaretei si totul datorita faptului ca a iesit in public cu o verigeta pe degetul inelar.

Pana acum Adele nu a comentat speculatiile jurnalistilor, insa zilele trecute aceasta a iesit in public fara inel, dar totusi alaturi de iubitul ei Rich Paul.

Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Cu toate acesta, nu a fost posibil ca paparazzi sa ii fotografieze impreuna.

Adele si Rich Paul au inceput sa formeze un cuplu in vara anului 2021. Ei au fost observati de mai multe ori impreuna, insa acestia nu au confirmat imediat ca sunt intr-o relatie.

Adele este o cantareata, compozitoare si textiera britanica. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards si a fost numita „Talentul anului 2008” in urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie