12.10.2022
Khloe Kardashian a suferit de urgenta o interventie chirurgicala faciala: cum arata vedeta acum - FOTO

In 2016, Khloe Kardashian a recunoscut pentru prima data ca a fost diagnosticata cu cancer de piele. Din fericire, boala a fost depistata intr-un stadiu incipient si vedeta a reusit sa faca un tratament, care pana intr-un final a avut succes. 

„Am avut o alunita care s-a dovedit a fi canceroasa. Mi s-au indreptat circa 20 cm de piele. M-a durut, pentru ca am pierdut o mare parte de piele”, a recunoscut vedeta. 

Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

Recent, pe retelele sociale, vedeta a recunoscut ca isi face din nou griji pentru sanatatea sa. Khloe a fost nevoita sa fie operata de urgenta la fata. 

Ea a spus ca a observat o „mica umflatura” pe obraz, pe care initial a confundat-o cu un cos. Insa aceasta umflatura nu disparea si vedeta a decis sa mearga la medic. Acolo, dupa cateva investigatii, lui Khloe i s-a spus ca va avea nevoie de o noua interventie chirurgicala. Dupa ce tumora a fost indepartata, Khloe a fost nevoita sa poarte un bandaj. Acum vedeta nu este in pericol. 

Britney Spears, dezvaluire teribila despre mama ei: „M-a palmuit atat de tare incat nu voi uita niciodata!” Ce a scos-o din minti

Apropo, dupa prima operatie, Khloe Kardashian a observat ca are o umflatura sub sani si a mers imediat la medic. Din fericire, aceasta nu s-a dovedit a fi periculoasa. 

Articole din aceeasi categorie