09.11.2022
„Relatii toxice si depresie”: De ce Egor Kreed a adaugat 18 kg si cum a reusit in cele din urma sa slabeasca - FOTO

Acum un an, dupa ce Egor Kreed a participat intr-un proiect, internautii au inceput sa-l critice pe interpret din cauza ca acesta s-a ingrasat considerabil. Si se pare ca acest lucru l-a marcat atat de mult, incat acum artistul arata perfect. 

„Ei bine, pentru ce imi spuneti asa lucruri?”, a spus atunci artistul. „Au facut o captura de ecran din acea emisiunea, foarte nereusita, si au inceput sa ma tachineze. Da, trebuie sa slabesc putin”. 

Asadar, Egor Kreed si-a tinut promisiunea: este imposibil sa nu observi cat de mult a slabit cantaretul. In timpul unui stream, artistul a revenit la acest subiect cu intentia de a-si sustine si motiva fanii. 

Cati bani cheltuie Victoria Bonya pe luna? Vedeta a recunoscut ca traiul in Monaco nu este deloc ieftin - FOTO

„Toti cei care isi doresc sa slabeasca, incepeti sa mergeti la sala de sport... O sa va fie greu, insa veti putea. Principalul lucru este sa nu va opriti la jumatate de drum. Eu cred in voi! Eu am reusit sa slabesc cu 18 kg. Ma uitam la vechile fotografii si nu ma recunosteam. Parea ca e aceeasi persoana, insa uitati-va cum aratam: eram atat de umflat, de parca m-au intepat o multime de albini. Iata cum actioneaza asupra unei persoane relatiile toxice, depresia, insomniile... Acel moment, in care tu te urasti pe tine insuti. Cand ai atacuri de panica la fiecare secunda si nu vezi rostul vietii...”, a spus Egor Kreed. 

Solistul trupei Nazareth, Dan McCafferty, a murit la varsta de 76 de ani

Egor a impartasit cateva imagini in care el nu parea a fi in cea mai buna forma, inclusiv un cadrul din acea emisiune despre care am vorbit anterior. „Dupa aceea, eu am zburat in Dubai si acolo am mai adaugat 5 kg. A fost greutatea mea maxima - 87 kg! Atunci mi-am dat seama ca nu este ok asa: trebuie sa te iubesti, sa te respecti si sa lucrezi asupra ta”.

Kreed a remarcat ca atunci el nu simtea niciun disconfort: „Insa cand vezi diferenta, intelegi ca nu in zadar ai depus atat de mult efort, nu in zadar ai mers la sala de sport, ai tinut o dieta. Sper ca exemplul meu va servi drept punct de plecare pentru fiecare dintre voi”. 

Organismul stie cand trebuie sa incetezi sa bei cafea: 5 semne care iti arata ca esti dependent de aceasta

In urma cu doi ani, Egor a recunoscut: „Prieteni, voi la fel mancati pentru a uita de toata tristetea si dorul pe care il aveti in suflet? De azi, tin dieta”. 

Egor Kreed (nume real: Egor Bulatkin) s-a nascut la 25 iunie 1994 la Penza, Rusia. Aceste este un interpret. 

Articole din aceeasi categorie