09.11.2022
Cati bani cheltuie Victoria Bonya pe luna? Vedeta a recunoscut ca traiul in Monaco nu este deloc ieftin - FOTO

Prezentatoarea TV, Victoria Bonya, in varsta de 42 de ani, de cativa ani locuieste in Monaco. Urmaritorii sai, desigur ca isi dau ca viata in aceasta tara nu este o placere ieftina. Iar recent, Bonya a decis sa marturiseasca cati bani trebuie sa ai ca sa iti asiguri un trai decent in Monaco. 

„Deseori mi se punea intrebarea despre cati bani am nevoie pentru a trai decent in strainatate”, s-a adresat prezentatoarea TV urmaritorilor sai de pe Instagram. 

Vedeta a considerat ca trebuie sa le explice abonatilor sai ca poti trai in diferite moduri - intr-o casa de lux sau intr-o versiune mai economa. Totusi, ea a spus de ce suma are nevoie ea: pentru a trai in placere, ea are nevoie de 15 mii de euro pe luna. 

A fost desemnat cel mai sexy barbat in viata pentru anul 2022: "Mama mea va fi foarte fericita"

„Totul depinde de ceea ce fac si cu ce ma ocup”, a remarcat Bonya. 

In viziunea ei, o viata confortabila este atunci cand ai un acoperis deasupra capului, un mijloc de transport, 1-2 calatorii cu familia intr-o alta tara si studii si educatie buna pentru copii. 

Jennifer Lopez si Ben Affleck au dat o petrecere caritabila la resedinta lor luxoasa din Bel Air

Victoria Bonya s-a nascut la 27 noiembrie 1979, in Krasnokamensk, regiunea Cita. Aceasta este prezentatoare TV de divertisment, model, blogger si femeie de afaceri. 

Articole din aceeasi categorie