06.09.2022
Regina Raluca este deja fata mare! Fiica Tatianei Heghea a decis sa-si achite de una singura cumparaturile pentru scoala, dar si sa faca un gest de caritate: „Vreau sa-mi achit rechizitele mele si pe ale unui baietel” - VIDEO

Interpreta Tatiana Heghea, in acest an este mama de scolarita. Regina Raluca a mers pentru prima data la scoala si, potrivit artistei, ea era mult mai increzuta in sine decat Tatiana. Iar reporterii serilor perfecte au prins-o pe Raluca si inainte de scoala. Vezi mai jos cum au mers pregatirile pentru noul an scolar. 

In acest an, Tatiana e mama de scolarita. 

„1 septembrie in acest an a fost o controversa de emotii, din extrema in extrema. Am plans. In dimineata aia ea era alt copil, un copil matur, foarte serios. Eu eram emotionata, iar ea era foarte calma si asumata. Am inteles ca a fi mama e tot mai greu si mai greu. 1 septembrie acesta mi-a dat un amalgam de emotii. Era si bunica, si sotul si fiii mei. De emotii m-am si pierdut, nu gaseam clasa, eram zapacita”. 

Tatiana Nastas a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Afla de ce prezentatoarea PRO TV este speriata in aceasta perioada, dar si de ce ii place sa alapteze: „Am inceput sa vizualizez momentul in care...” - VIDEO

O astepta o etapa noua in viata ei, asa ca Regina Raluca avea emotii mari.

„Am emotii. Eu la scoala abia astept sa am noi prieteni. Voi fi o eleva sarguincioasa”, a mentionat micuta. 

Cel mai placut moment inainte de scoala au fost cumparaturile. 

„Noi in mare parte avem totul acasa, avem si cadouri si de la gradinita, dar vom mai cumpara cate ceva pentru placerea ei. Eu ma tin minte pe mine, eram foarte emotionata la acel 1 septembrie al mei de acum multi, multi ani. In pofida programului meu turbat, nebun, mi-am eliberat o zi ca sa cream amintiri, ca ea sa porneasca scoala cu niste amintiri si cu dispozitie frumoasa, ca sa inteleaga ca scoala este un mediu prielnic”, a spus Tatiana Heghea. 

Micuta a mers in clasa intai pregatita. Regina-Raluca stie deja sa scrie si sa citeasca.

„Am invatat tot alfabetul. Deja scriu mesaje singura pe telefon”, afirma Regina Raluca. 

De cand Tatiana a fost eleva, lucrurile s-au mai schimbat.

A avut o vara colorata si plina de amintiri frumoase! Chiar daca are un grafic super incarcat, Tatiana Heghea a reusit sa le faca pe toate, inclusiv si sa lanseze o noua melodie, in colaborare cu Jucatoru: „Ma uit in urma si inteleg ca totul e posibil” - VIDEO

„Am un soi de dezamagiri. Asteptam sa vad agenda aia clasica, pe care am avut-o noi in scoala. Dar acum agendele lor sunt ca o carte, foarte cartonate si nu cel mai interesant ca ei nu vor primi note. Nu stiu daca e bine sau rau, dar sa speram ca sistemul e bine gandit si e in avantajul copilului. Am incredere”, spune artista.

Acum ca Regina-Raluca este scolarita, parintii au responsabilitati noi.

„Sotul si-a asumat ca el o va duce si o va aduce. Eu voi avea grija de cel de la gradinita si de micul nostru. Imi dau seama ca va fi un an provocator”, explica interpreta. 

A scris o noua poveste pe portativ! Evelina Negru a lansat piesa „Oglinda” si a prezentat un videoclip oficial pentru aceasta: „Sper sa ajunga la inimile voastre” - VIDEO

Regina-Raluca a hotarat sa nu-si puna parintii la cheltuiala, de aceea si-a achitat rechizitele scolare singura.

„Raluca acum scotoceste prin geanta. Atentie! Raluca a hotarat de acasa ca ea va achita rechizitele ei, deoarece timp de doi ani de zile, cu foarte multe ocazii, ea a adunat o suma, as spune eu impresionanta de bani si a spus ca vrea sa-si achite rechizitele sale si ale unui baietel. Si cel mai important este ca aceasta punga este a lui Raluca, iar aceasta punga noi cu Raluca am hotarat ca o sa o facem cadou unui copil care nu are posibilitati si parintii lui la fel”, spune Tatiana Heghea. 

Articole din aceeasi categorie