06.09.2022
A avut o vara colorata si plina de amintiri frumoase! Chiar daca are un grafic super incarcat, Tatiana Heghea a reusit sa le faca pe toate, inclusiv si sa lanseze o noua melodie, in colaborare cu Jucatoru: „Ma uit in urma si inteleg ca totul e posibil” - VIDEO

De la prima invitata a emisiunii O Seara Perfecta din acest sezon cu siguranta avem de invatat pasiunea cu care isi traieste fiecare zi. Intre nunti si evenimente, trei copii de crescut si multe alte treburi, Tatiana Heghea gaseste mereu timp si pentru marea ei dragoste - muzica. 

Nu s-au inteles, insa s-au asortat de minune la prima emisiune a acestui sezon. Atat Tatiana Heghea, cat si prezentatoarea Anisoara Loghin, au fost imbracate in rochii decorate cu pene. „Femeile minunate se atrag si se aseamana”, a tinut sa mentioneze interpreta. 

A scris o noua poveste pe portativ! Evelina Negru a lansat piesa „Oglinda” si a prezentat un videoclip oficial pentru aceasta: „Sper sa ajunga la inimile voastre” - VIDEO

Cu un grafic atat de incarcat, Tatiana Heghea a reusit sa mai slabeasca si mai mult dupa nastere. Interpreta a mentionat ca nu se mai cantareste din clasa a 9-a, caci pentru ea acest lucru era mereu un chin. „Nici in sarcina nu m-am cantarit. Am renuntat la asta. Simt foarte bine corpul meu si cand am ceva in plus simt, cand am ceva in minus nu simt si sunt foarte fericita. Plus ca alaptez exclusiv la san si asta m-a supt, direct vorbind. Chiar daca eu iubesc sa fiu mai cu muschi, ultimile trei luni nu am reusit sa ajung la sala”. 

Insa, artista a mentionat ca este foarte bine acum, se simte fericita si este mandra de aceasta performanta care i-a reusit ca si femeie, mama. „A fost prioritar sa reusesc ca si mama, sa alaptez, sa-i ofer confort, dragoste si caldura mea, dar si sa onorez tot programul si agenda mea. Ma uit in urma si inteleg ca totul e posibil”. 

In timp ce Tatiana era in platou, Tiberiu dormea in scaunelul sau linistit. „Azi am fost si mi-am facut parul, el la fel a dormit, a mai mancat un pic, dupa care a mers in bratele la toate fetele din salon. Este un barbatel foarte cochet. Barbati se nasc si devin ulterior”. 

Pe langa lucru si familie, artista a reusit sa inregistreze o noua melodie, in colaborare cu Jucatoru, care a expediat si un filmulet pentru emisiunea O Seara Perfecta. „Este o piesa mai emotionanta, o piesa despre dorul fata de casa, despre durerea traita de majoritatea dintre noi care sunt la distanta fata de casa, dar si celor ramasi, celor ce simt lipsa rudelor, prietenelor sau chiar si parintilor. Ma aflu in Italia de cativa ani si simt pe pielea mea cum doare dorul. Imi este foarte dor de limba romana, de libertatea pe care ti-o ofera tara proprie, pentru ca aici chiar te simti strain”, a afirmat Jucatoru in videoclip. 

Valentina Nafornita iubeste din nou! Soprana a publicat un videoclip in care se saruta pasional cu un tanar misterios. Afla cine este si cum arata alesul sau - VIDEO

Pentru Tatiana dorul inseamna altceva. „Sunt una dintre putinii norocosi care au intreaga familie acasa, insa, in schimb, meseria mea de a prezenta nuntile noastre, m-a adus de atatea ori in centrul acestor emotii, incat am impresia ca simt si inteleg mai bine totul decat unii care traiesc aceste experiente. In luna august, in rol de prezentatoare, eu am plans foarte mult”. 

„Aparent, cineva ar comenta ca piesa are un text simplist, dar ata de mare e durerea asta, incat cred ca nu se cere ca trebuie sa complicam totul, pentru ca durerea este una si ne reprezinta pe fiecare. Cand am auzit acest text, m-am gandit ca este ca o mantra. De obicei nu iti alegi mama si neamul. Nu e cea mai buna, insa e a noastra. Aceasta afirmatie „la mine acasa e cel mai frumos”, este o mantra pe care eu mi-as dori sa o promovam la nivel national”, a adaugat Tatiana Heghea. 

Videoclipul pentru melodie a fost filmat la distanta. „Nu este greu sa faci un clip la distanta, pentru ca metafora a fost respectata din start. E o metafora videografica, este acolo si canta acolo, iar eu aici, acasa si noi cantam aceasta durere”. 

Articole din aceeasi categorie