06.09.2022
A scris o noua poveste pe portativ! Evelina Negru a lansat piesa „Oglinda” si a prezentat un videoclip oficial pentru aceasta: „Sper sa ajunga la inimile voastre” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Evelina Negru in varsta de 19 ani, a lansat un nou single. Melodia se numeste „Oglinda”, este interpretata in limba romana si are si un videoclip oficial.

Textul piesei a fost compus de catre insasi interpreta impreuna cu Marius Moga si Mihai Dumitrescu. 

„Dragii mei, cel mai FRESH, COOL si UNIC clip e deja pe canalul meu de Youtube. Impreuna cu @iammariusmoga am reusit sa scriem o poveste pe portativ. Sper sa ajunga la inimile voastre si sa va regasiti in ea”, a scris Evelina. 

Valentina Nafornita iubeste din nou! Soprana a publicat un videoclip in care se saruta pasional cu un tanar misterios. Afla cine este si cum arata alesul sau - VIDEO

Melodia a fost lansata pe 1 septembrie si a reusit sa acumuleze peste 70 de mii de vizualizari. 

Pe langa vizualizari, interpreta a primit si multe comentarii frumoase, de la fanii sai: „Sa ajunga pe radio cat mai curand”, „Cea mai frumoasa melodie pe care am ascultat-o astazi, in prima zi de toamna”, „Foarte frumoasa piesa! Si look-urile on fleek”, „Esti superba ca intotdeauna”, „Esti incredibila, minunata piesa!”, „Imi place foarte mult acest nou videoclip”, „Cine vrea sa fie oglinda mea?”, „Ahhh, ce ne mai place piesa asta”. 

Invatatura nu o lasa! Tatiana Spinu este oficial studenta la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice - VIDEO

Evelina Negru este o tanara interpreta din Republica Moldova, care a participat la concursul SuperStar Romania, de unde si a pornit o cariera de muzica pe care o astepta atat de mult si spre care aspira. A muncit din greu, iar acest lucru a fost observat de care Marius Moga, care i-a propus Evelinei sa semneze un contract cu casa de discuri „DeMoga Music”.

Articole din aceeasi categorie