06.09.2022
Tatiana Nastas a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Afla de ce prezentatoarea PRO TV este speriata in aceasta perioada, dar si de ce ii place sa alapteze: „Am inceput sa vizualizez momentul in care...” - VIDEO

Fiind insarcinata pentru a doua oara, Tatiana Nastas a venit in platoul emisiunii O Seara Perfecta pentru a povesti despre perioada prin care trece acum.

Tatiana a vorbit despre emotiile pe care le simte in aceasta perioada. „Sunt putin speriata. Am inceput sa vizualizez momentul in care raman singura cu doi copii acasa. Asa un pic ma ia panica, dar cumva se descurca lumea, o sa ne descurcam si noi. Este un pic de stres, dar e bine.”

Megan Lucky, tanara care s-a dat in spectacol la US Open, e o bautoare impatimita de bere

Intrebata de ce ii este dor cel mai mult, Tatiana Nastas a raspuns: „De alaptat. Eu am primit o placere extraordinara de la alaptat si imi pare foarte rau ca am intrerupt acest proces cred ca prea devreme. Daca nu aveam o problema medicala, continuam cu alaptatul.”

Totodata prezentatoarea stirilor a anuntat ca mai asteapta o fetita. „Eu mi-am dorit foarte tare o fetita. Eu sunt tare incantata ca este fetita. Bine, daca era baiat la fel eram incantata, dar cumva cu o fetita stiu ce sa fac si in plus, e economie. Am impresia ca sa fie doua surori este extraordinar de frumos, dar doua, nu mai multe. E bine totusi sa fie cel putin doi copii in familie.”, a mentionat aceasta.

Fiul lui Iurii Shatunov a implinit 16 ani. Vezi cum arata tanarul si cat de bine ii seamana tatalui sau - FOTO

Tatiana a povestit si despre faptul ca nu-i place neaparat perioada in care este insarcinata. „Nu este cea mai frumoasa perioada, e un disconfort continuu. Cresti in greutate, vrei sa dormi mereu. Asta nu imi place, sa fiu insarcinata. Cresc 10 daca trebuie, dar sa nu-i duc.”

Prezentatoarea a mai spus ca nu simte diferente dintre cele doua sarcini ale sale, dar din cauza alergiei pe care o are la ambrozie nu poate respira normal. „Nu pot sa respir pana dimineata.”

Sotul Tatianei este pregatit pentru a deveni din nou tata. „El e pregatit demult.”

A scris o noua poveste pe portativ! Evelina Negru a lansat piesa „Oglinda” si a prezentat un videoclip oficial pentru aceasta: „Sper sa ajunga la inimile voastre” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie