14.03.2023
Rebel Wilson, aceeasi rochie, kilograme diferite. Cum a aratat actrita la petrecerea Vanity Fair, dupa ce a slabit 35 de kilograme - FOTO/VIDEO

Rebel Wilson a atras toate privirile la petrecerea Vanity Fair de anul acesta, atunci cand a pasit pe covorul rosu alaturi de logodnica sa Ramona Agruma. Actrita a optat pentru o rochie lunga, aurie si sclipitoare, pe care a mai purtat-o in acelasi context. 

Nu a fost prima data cand Rebel a ales sa poarte rochia cu paiete si cu decolteu adanc. Vedeta in varsta de 43 de ani a fost imbracata identic la petrecerea Vanity Fair din 2020, insa diferenta a fost data de cele 35 de kilograme pe care aceasta le-a dat jos in ultimii doi ani. 

Intr-o postare pe contul sau de Instagram, Rebel le-a explicat fanilor ca isi doreste sa fie mai sustenabila in ceea ce priveste hainele, astfel ca, a decis ca anul acesta sa poarte aceeasi rochie din 2020. Fara doar si poate, actrita arata uimitor in tinuta sic, dupa ce a reusit sa slabeasca 35 de kilograme. Actrita a dezvalui ca rochia a fost usor modificata pentru a se potrivit cu silueta sa actuala.

Daca in 2020, Rebel si-a asortat rochie cu un ruj rosu si bucle elegante, in 2023, aceasta a optat pentru un look mai natural, avand parul usor ondulat, cu bretonul aranjat pe frunte, iar accesoriul care a atras atentia a fost clutch in culorile curcubeului. 

Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

Rebel Wilson, adevarul despre cum a slabit 35 de kilograme

Rebel Wilson neaga afirmatiile potrivit carora ar fi slabit 35 de kilograme cu metoda Mayr. Wilson a precizat: „Aceasta nu a fost NICIODATA dieta mea. Daca voi sustine un program sau o dieta anume veti afla doar din postarile mele oficiale de pe conturile mele de socializare verificate. Multumesc tuturor, este foarte enervant cand unele persoane imi folosesc imaginea in mod ilegal sau inselator pentru a-si promova propriile produse. NU vreau ca cineva sa fie inselat. Va iubesc, dragilor.”, le-a transmis ea in incheiere fanilor sai.

Scandal pe Instagram! Vezi ce a publicat Vlada Botan: „Eu nu mai pot sa tac...” - VIDEO

Potrivit People, noteaza Yahoo Entertainment, dieta „metoda Mayr”, creata de doctorul Franz Xaver Mayr in anii 1920, a fost dezvoltata pentru ca „majoritatea oamenilor isi distrugeau sistemul digestiv cu alimentele pe care le consumau si cu felul in care le mancau”.

„Metoda Mayr elimina anumite alimente, reduce cantitatea de zahar si, de asemenea, incurajeaza anumite practici alimentare, cum ar fi mestecarea temeinica a alimentelor”, se arata in articolul la care.

Articole din aceeasi categorie