14.03.2023
Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

Bloggerita din Republica Moldova, Diana Rimis, provocata de un urmaritor, a publicat in story pe pagina ei de Instagram povestea ei de dragoste cu sotul ei.

Diana a povestit cum a inceput relatia lor: „Povestea noastra incepe din 2014. Tineri si tare zapaciti. In adolescenta am facut cunostinta, ca dupa mai multi ani parintii sa ne povesteasca ca ne jucam impreuna in copilarie, chiar pe strada lui.”

Te topesti dupa el! Gabriella Damir a publicat un filmulet emotionant cu fiul ei, la 2 luni dupa ce a nascut - VIDEO

Bloggerita a mentionat ca initial nu era incantata de insistenta sotului ei:  „Dan s-a mutat la Chisinau, sa fie mai aproape de mine. Pe atunci nu eram tare incantata de insistenta lui. Cu soarta nu te pui si peste un an si cateva luni am trecut impreuna.”

Insa, a fost cucerita prin fapte:„Dan niciodata nu a vorbit prea mult, el m-a cucerit prin fapte. Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie. El nu-si cumpara haine, dar ma ducea la shopping. Mereu gasea solutii sa ajungem acolo unde ne-am propus. De unele lucruri am aflat mult mai tarziu, pe atunci nu stiam ce sacrificii face. El ma invatat sa fiu rabdatoare, sa iubesc, sa fiu mai blanda, sa oer ceea ce vreau sa-mi ofere cei din jur. Din primele zile imi zicea „Te iubesc” si n-al credeam.”

Sarbatoare mare in familia bloggeritei Tany Vander! Fiul acesteia implineste 3 anisori - FOTO/VIDEO

Bloggerita a mai scris cum a inceput viata lor de familie: „In 2019 ne-am casatorit oficial, tot neamul astepta acest moment. Tot in 2019 viata noastra s-a schimbat complet. S-a nascut Stefania. Cel mai mult ma bucur ca chiar si peste ani, Dan ma priveste la fel ca inainte, iar eu il iubesc neconditionat. Am trecut prin multe incercari, ispite, crize, dar toate sunt un fleac daca exista dragoste.”

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 150 de mii de urmaritori. 

Articole din aceeasi categorie