13.03.2023
Scandal pe Instagram! Vezi ce a publicat Vlada Botan: „Eu nu mai pot sa tac...” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Vlada Botan, a intrat in conflict cu un cosmetolog autohton, care i-a preluat fotografiile fara permisiune pentru a-si promova pagina. 

Vlada a povestit ce i s-a intamplat:„De ieri mi s-au activat nervii la culmea. Eu nu mai pot sa tac. O sa fie prima mea antireclama aici pe Instagram. Tema o sa fie buzele mele, in sfarsit eu deschid acest subiect. In luna septembrie am mers o data la masaj, la cabintul de masaj la care am mers eu, alaturi era o doamna care se ocupa de injectarea buzelor. O doamna vorbitoare de limba rusa, nu ma cunostea, nici eu nu o stiam. Am vazut cateva lucrari, mi-au placut. Am facut o progrmare si am mers peste o luna la ea. Totul a fost bine si frumos si mi-a facut poza pentru portofoliul sau, dar nu era vorba de nici o colaborare. Ma asteptam sa o posteze. Peste o luna de la procedura doamna o posteaza si ea a azut un impact si l-a pus la sponsorizat. Nu i-am spus nimic, fiindca doamna a facut procedura, mie mi-a placut si n-am avut nimic contra. Eu nu am postat nimic, fiindca, nu era vorba de colaborare.”

 

 

 

Ina Terescenco, pe patul de spital! Bloggerita a suportat o interventie chirurgicala: „Am intrat pozitiva in sala de operatie...” - VIDEO

Acesta a mentionat ca are o prietena care a invitat-o in calitate de model la un curs de perfectionare de injectari la buze: „La acel curs de perfectionare erau cinci fete care invatau, erau fiecare cu modela sa, inclusiv si profesoara. Eu am fost modela prietenii mele, Iana. De buzele mele s-a atins Iana si doamna care o invata pentru curs de perfectionare. Toate mi-au facut poze, pentru ca mi-au facut poze la lucrarea cursului de acolo. Dupa ce plec eu de acolo, peste cateva zile, vad ca doamna posteaza poza la buzele mele, ca si cum ar fi lucrarea ei si o pune la sponzorizat. Tu pe mine ma pui in pozitie urata, fiindca, nu te-ai atins de buzele mele. Ma gandesc sa o dau in judecata.”

 

 

 

Se apropie ziua nuntii tale si nu stii ce rochie sa alegi? Designerul Alina Druta iti vine in ajutor cu cateva recomandari care te vor ajuta sa ai o tinuta trendy si delicata: „Albul imaculat nu a fost iubit practic niciodata” - VIDEO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediul online. Pe Instagram are o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe TikTok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Articole din aceeasi categorie