27.09.2023
Radu Sirbu si sotia sa, Sianna - o noua premiera muzicala! Cum suna refrenul piesei „Floare la ureche” -VIDEO

Sotii Sirbu au lansat o noua piesa alaturi de un videoclip. Vezi in articolul de mai jos piesa.

Anna pe pagina sa de Instagram in urma cu doua saptamni a publicat o secventa din piesa si un mesaj: „Unde-i “Happy End” abia incepe filmul, In sfarsit impartim cu voi piesa noastra preferata. Stim ca o sa fie si preferata voastra”.

BMW, Mercedes sau Porsche? Daniela Costetchi - si-a cumparat o masina de lux. Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut bloggerita cand l-a vazut - VIDEO

Ieri, Anna a publicat link-ul piesei pe pagina sa de Instagram si a mentionat: „Premiera”.

Internautii au venit cu mai multe mesaje in sectiune comentarii: „Frunoasa piesa. Si voi sunteti o pereche minunata”, „E aici, e fresh e hot!”, „Minunata piesa! Cu siguranata multa lume se regaseste in aceste versuri!”.

Valeria Lungu in rochie de mireasa: „Cate episoade am pierdut? Felicitari! Casa de piatra” - FOTO/VIDEO

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone. El este casatorit cu Ana Sirbu din 2001. Cei doi au impreuna 3 copii.

„Anul 2003 a fost unul de cotitura din viata mea”! Cum arata Costi Burlacu acum 20 de ani, dar si ce voce divina avea - VIDEO

Articole din aceeasi categorie