27.09.2023
BMW, Mercedes sau Porsche? Daniela Costetchi si-a cumparat o masina de lux. Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut bloggerita cand l-a vazut - VIDEO

Daniela Costetchi si-a indeplinit inca un vis. Aceasta si-a procurat un Porsche Cayenne de culoare neagra.

Bloggerita a decis sa le povesteasca si urmaritorilor sai de pe Instagram despre noua sa achizitie, astfel, aceasta a postat o imagine unde masina era acoperita cu o panza neagra pe care era pusa o funda rosie.

„Aseara mi-am adus masina la Cluj”, a scris bloggerita in descriere.

„Anul 2003 a fost unul de cotitura din viata mea”! Cum arata Costi Burlacu acum 20 de ani, dar si ce voce divina avea - VIDEO

Daniela a publicat si o secventa video din momentul in care a vazut masina pregatita pentru ea: „Recunoscatoare si mandra de mine”.

„Asta nu e rezultatul final,in maxim o saptamana sau doua o duc la colantat. Eu inainte sa aleg ce masina imi iau, intre BMW, Mercedes sau Porsche, eu stiam ca o sa-i schimb culoarea, iata acolo o sa fie si un video frumos pus pe pagina”, a marturisit Daniela.

Bloggerita a publicat si cateva secvente din prima zi cand a vazut masina.

E la fel de frumoasa ca acum 18 ani! Cum arata in prezent Irina Dolovova, Miss Moldova 2005 - FOTO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Valeria Lungu in rochie de mireasa: „Cate episoade am pierdut? Felicitari! Casa de piatra” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie