27.09.2023
Valeria Lungu in rochie de mireasa: „Cate episoade am pierdut? Felicitari! Casa de piatra” - FOTO/VIDEO

Valeria Lungu si Alex Gilka si-au surprins fanii cu ultimele lor postari. Vezi in articolul de mai jos imaginile virale cu Valeria in rochie de mireasa.

Valeria si Alex au publicat pe social media o secventa video, unde bloggerita este in rochie de mireasa, iar iubitul sau in costum de mire, iar spre final se saruta pasional. In descriere au lasat si un mesaj: „Forever”, in traducere din engleza: „Pentru totdeauna”.

Mai apoi aceasta a publicat o imagine intr-o alta rochie de mireasa, stand intr-o masina decapotabila, unde Alex o tine in brate, iar fotografii ii pozau pe tinerii indragostiti.

Dupa ce a publicat acele imagini, internautii au reactionat si i-au pus intrebarea: „Esti insarcinata?”, la care bloggerita a raspuns: „In primul rand, nu sunt insarcinata. Nu o s-mi fac niciodata nunta, doar pentru ca sunt insarcinata, dar daca as fi inainte de nunta, mai intai as naste si dupa am sarbatori”.

Mai apoi, Valeria a publicat un InstaStory unde Alex ii tinea rochia, iar in descriere a mentionat: „Stiu ca toata lumea crede ca ne-am casatorit, dar nu. Am avut un proiect. Inca astept propunerea”.

Bloggerita a publicat si o imagine senzationala alaturi de iubitul sau, unde a marturisit: „Sa fiu sincera aici mi-au datputin lacrimile, eu si @alex_gilka eram putin emotionati. Ne-am bucurat enorm de experienta, acum stim exact ce vrem si cum vrem sa arate nunta, sedinta foto. I-am dat si un pont lui Alex, ce tine de logodna...”.

Internautii au venit cu mai multe mesaje de felicitare in sectiunea comentarii: „Casa de piatra!”, „Cate episoade am pierdut? Felicitari! Casa de piatra”.

Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie