16.09.2022
Pro TV si-a sarbatorit cei 23 de ani alaturi de prieteni. Peste 600 de oameni, mii de pahare de spumant, si mai multe urari frumoase, muzica selecta si, desigur, un tort imens - VIDEO

PRO TV Chisinau a ajuns la 23 de ani de emisie. Artisti, oameni de afaceri, prietenii si partenerii PRO TV, au fost aseara alaturi de noi in cadrul unui eveniment aniversar. Cei peste 600 de invitati s-au bucurat de un concert cu participarea trupei Trigon alaturi de maestrul Anatol Stefanet, la fel au admirat-o pe scena si pe Nadin Trohin venita special de la Bucuresti. Sampanie, flori, accesorii albastre si de multe urari frumoase. Vezi cum a avut loc evenimentul in cadrul reportajului, marca O Seara Perfecta.

23 de ani PRO TV au fost marcati printr-o receptie deosebita, iar moderatoarea evenimentului a fost prezentatoarea emisiunii in Profunzime, Lorena Bogza. Chiar si dupa atatia ani de experienta, ea a urcat pe scena cu emotii.

„Fireste ca am avut emotii, dar au disparut repede, pentru ca aici atmosfera este atat de calda si am avut o seara atat de frumoasa, exceptionala. Absolut fantastic. Sa cante Trigon, sa cante Nadia, ce poti sa mai vrei. Atati oameni frumosi”, Lorena Bogza, prezentatoarea ProTV. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Imediat dupa jurnalul de stiri de la ora 20, la eveniment a ajuns si prezentatoarea Valeria Capra. Chiar daca nu a apucat sa se bucure de intregul eveniment, a prins cel mai important moment – tortul aniversar, unul de-a dreptul spectaculos.

„A fost ingrijorator, am cam avut emotii buletinul asta, dar cineva trebuie sa si lucreze, nu doar sa se distreze ca voi. Mi-am facut datoria si am venit si eu la petrecere”, Valeria Capra, prezentatoarea ProTV.

Rand pe rand, pe scena au urcat prezentatorii Pro TV...

Iar la un moment dat, Lorena Bogza a facut si un anunt.

Filmuletul in care un baietel din Moldova fuge catre Cristiano Ronaldo a devenit viral pe TikTok. Vezi cum a reactionat renumitul fotbalist la imbratisarile micutului: „Pentru el este un gest mic, iar pentru copil este un vis implinit” - VIDEO

„Si mai nou. Pot sa spun o mamica la patrat, ca ea nu a spus pana acum. Dar asa este. Anisoara, sarcina usoara”, Lorena Bogza, prezentatoarea ProTV.

Un moment special a fost evolutia formatiei Trigon, in frunte cu maestrul Anatol Stefanet. Alaturi de ei a fost si Vali Boghean.

„Ne leaga lucruri frumoase de ProTV. Primul moment in aceasta seara este ca noi suntem prezenti la sarbatoarea voastra, si al doilea moment este ca ProTV este partenerul media partener al Media Jazz Festivalului”, Anatol Stefanet.

Mai tarziu pe scena a urcat una dintre cele mai bune voci de jazz de la Bucuresti, moldoveanca Nadine Trohin alaturi de Dorel Burlacu Trio.

„Am fost colege, la ProFM. Pentru cei care nu cunosc eu am avut bucuria si ocazia sa lucrez in trustul Pro timp de un an de zile, unde am invatat ce inseamna sa faci o echipa”, Nadine Trohin.  

Pe langa muzica buna, invitatii s-au delectat cu gustari alese, vin spumant si au facut multe poze.  

Cea mai atractiva zona de facut poze, in special pentru femei, a fost cea in care au fost expuse bijuterii cu diamante. 

„Aici am expus o colectie speciala „Gold diamonds”, doar pentru ProTV. Aici vedeti articole din inele si cercei cu diamante si deja pietre semi pretioase. Ev Gold nu este doar o simpla retea de bijuterii. Brendul Ev Gold reprezinta eleganta si stil. Ev Gold este o parte din tine”, Eugeniu Banuh, director Ev Gold. 

Peste 600 de invitati, artisti, oameni de afaceri, prieteni si parteneri, cu totii au fost alaturi de noi. Unii si-au amintit de cele mai frumoase momente legate de PRO TV.

„Cea mai frumoasa amintire legata de ProTV este faptul ca aceasta domnisoara, primul sau reportaj l-a avut la repetitia primului concert solo al BrioSonores. Deci a fost primul reportaj al ei, in calitate de angajat al ProTV. Acolo am si facut cunostinta. Atunci au fost primele scanteie”, Dumitru Mitu, tenor. 

S-au cunoscut acum un an si s-au indragostit de la prima vedere! Travel bloggerita Diana Mocanu s-a casatorit recent cu iubitul sau, Valentin Soimaru: „Am avut foarte mari emotii” - VIDEO

„Ce tin minte, ca la toate interviurile am avut emotii mari. Imi aduc aminte cu placere filmarile care s-au facut in studiou mai mult, cand am venit la O Seara Perfecta, cand am cantat cu chitara”, Pavel Stratan, interpret. 

„ProTV a fost la mine acasa, la sudul Moldovei, cand ne-am dat cu sania, am copt placinte, am muls vaca”, Gabriel Nebunu, interpret. 

„Mi-am facut familie la ProTV, am crescut cu ProTV, traiesc cu ProTV. Practic tot ce ma inconjoara este de la ProTV”, Diana Ballerini, femeie de afaceri. 

O relatie deosebita cu PRO TV o au artistii nostri.

„Daca spui 23, atunci sunt 23 de ani ProTV impreuna cu noi. Chiar acum recent am fost la voi si a doua zi am atatea sunete. Lumea spune ca impreuna cu noi, cu ProTV, viata este mai frumoasa”, Anisoara Puica, interpreta. 

„Avem si noi 25 de ani de „Catharsis”. Suntem mai maricei. Asa ca am inceput cam in aceleasi timpuri. Nu stiu ce ne-am face fara voi. Zau, ar fi foarte trist in tara. Asa ca, e foarte bine ca sunteti”, Martin Budurin, interpret. 

„ProTV mereu a fost prezent si a sustinut cultura, mereu a fost langa noi si, cel mai important, mereu a redat adevarul”, Vasile Advahov, interpret. 

„ProTV este de fapt televiziunea care m-a scos pe mine in lumina reflectoarelor. Cel putin, proiectul Zambarele, videourile de acolo au fost mereu la O Seara Perfecta. Si va multumesc enorm pentru asta”, Victoria Rosca, regizoare.  

Iar urarile au curs pe tot parcursul serii.

 

„Le doresc sa aiba doar prosperitate, sa aiba multi oameni care tin la ei”, Doinela Cecan, hairstylist. 

„Ne bucuram ca ati rezistat pana acum. Daca ati ajuns pana aici, mai departe va fi mult mai usor”, Ion Curmei, director Panda Tur. 

Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

„O viata lunga, cu multa rabdare si cat mai sus”, Katy Rain, interpreta. 

„Sunteti o echipa foarte muncitoare si foarte frumoasa. Va doresc sa fiti cat mai uniti si la multi ani”, Martina Meola, pianista. 

Articole din aceeasi categorie