08.06.2022
Printesa Martha Louise a Norvegiei a anuntat despre logodna sa cu samanul Durek Verrett: „Sunt atat de fericita” - FOTO

Singura fiica a regelui norvegian Harald al V-lea, Printesa Martha Louise, in varsta de 50 de ani, si-a anuntat logodna cu iubitul ei, samanul afro-american Durek Verrett, in varsta de 47 de ani, cu care este impreuna din 2019. 

„Sunt atat de fericita sa va impartas de faptul ca sunt logodita cu samanul Durek - cel care face ca inima mea sa bata mai repede, cel care ma apreziaza si ma inspira, care ma face mereu sa rad si cel alaturi de care eu pot fi slaba si firava. Dragostea ne face sa crestem. Sunt atata de fericita ca am crescut alaturi de acest om minunat”, a scris Printesa pe pagina sa de Instagram. 

Fiica bloggeritei Anya Tapes a implinit doi anisori! Vezi imaginile pe care le-a postat influencerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Logodnicul sau i-a daruit un inel cu un smarald de 3,5 carate si diamante. 

„Cu lacrimi in ochi, eu ma bucur pentru ca imi voi petrece restul vietii cu cea mai pura inima, cu o fire angelica, cu o femeie inteleapta, puternica, care in ochii mei este ca o zeita. Impreuna ne vom folosi puterea pentru a sprijini oamenii si a crea o lume bazata pe iubire si acceptare. Vom schimba lumea cu dragostea noastra. Iubirea transcende toate barierele si toate limitele. Dragostea noastra este transparenta si foarte libera”, a scris Durek in blogul sau personal. 

Familia regala norvegiana a felicitat cuplu cu logodna lor, pe site-ul lor oficial.

De Ziua Internationala a Prieteniei, vezi cele mai frumoase si speciale legaturi dintre vedetele de la Hollywood! La unele prietenii nici nu te-ai fi asteptat - FOTO

„Majestatea Sa Regele si Majestatea Sa Regina le transmit cele mai calde salutari Printesei Martha Louise si Durek Verrett, felicitandu-i cu logodna lor si urandu-le toate cele bune”, se spune in mesajul oficial. 

Fratele Printesei, Printul Mostenitor Haakon si familia lui, de asemenea, au felicitat, printr-un mesaj oficial, viitoarea familie regala. 

Relatia dintre Printesa si saman a fost in centrul atentiei inca de la inceput si a fost pusa des in discutie pe retelele sociale, iar alesul Marthei Louise a starnit mereu suspiciuni in randul internautilor. Cu toate acestea, aristocrata norvegiana a asediat imediat toate criticele, spunand ca nu trebuie sa fie ea criticata. 

„Cei care doresc sa critice, le sfatui sa nu se grabeasca tare. Nu voi alegeti pentru mine si nu aveti dreptul sa ma judecati. Eu aleg barbatul nu pentru ceea ca sa va multumeasca pe voi sau sa se conformeze normelor si limitelor pe care voi le doriti”, a spus Martha Louise cand pentru prima data si-a prezentat iubitul in public. 

Pentru prima data, interpreta Lizzo a aparut in public alaturi de iubitul sau - FOTO

La scurt timp dupa inceputul relatiei lor, Printesa a inceput sa participe impreuna cu Darek la diverse seminare web si prelegeri. Turneul lor educational, cuplul l-a numit „Printesa si samanul” (The Princess and the Shaman). Insa, in curand, ei au trebuit sa renunte la acest turneu - aceasta decizie a fost luata de intreaga familie regala. 

Durek Verrett este vindecator si organizeaza sedinte de spiritism. Este destul de popular in Hollywood: este des invitat la diferite evenimente mondene, unde face cunostinta cu diferite vedete. 

Tatiana Koberidze a publicat pe Instagram o poza de acum sapte ani! Vezi cum arata bloggerita atunci si cat de mult s-a schimbat: „Alt om” - FOTO

Inainte de a-l intalni pe saman, Printesa Martha Louise a fost casatorita 14 ani cu Ari Ben, cu care are trei fiice: Maud Angelica, Leia Isadora si Emma Tallulu. Cuplul a divortat in 2016. Divortul cuplului a fost primul din istoria familiei regale moderne din Norvegia. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie