08.06.2022
Fiica bloggeritei Anya Tapes a implinit doi anisori! Vezi imaginile pe care le-a postat influencerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Anya Tapes este una dintre vloggeritele de succes din Republica Moldova. Femeia face adesea marturii pe pagina sa de Instagram pe cele mai sensibile teme si subiecte. Recent, Anya a postat mai multe imagini cu fiica sa, care a implinit doi ani. 

Anya Tapes a publicat un sir de fotografii cu micuta sa pe retelele sociale si a mentionat alaturi de postare:„De azi avem 2 anisori”.

Pentru sesiunea foto, micuta a optat pentru mai multe tinute. In imagini o vedem imbracata intr-un body negru, simplu si intr-o rochita de culoarea liliac. Ca accesorii Diamanta a ales sa poarte o boneta care se asorteaza cu rochita sa si o pereche de ochelari rotunzi, negri. 

Mereu hazlii si nastrusnici! Sotul Cleopatrei Stratan a publicat un video amuzant pe pagina lui de Instagram. Vezi cum va arata cuplul dupa 50 de ani de casatorie - VIDEO

Si urmaritorii sai au felicitat-o pe micuta Diamanta: „Multi anisori,printesa mica! Sa ai o copilarie minunata!”, „La multi anisori Diamanta, sa cresti mare si frumoasa ca mamica”, „La multi ani” Sa fie sanatosica si fericita”, „La multi ani printesa”. 

Chiar daca a avut parte de 3 interventii chirurgicale, nu se opreste aici! Afla ce alte schimbari corporale isi mai doreste Diana Ballerini: „Pentru mine conteaza un mesaj pozitiv decat 10 negative” - VIDEO

Anya Tapes a devenit populara pe Instagram datorita videourilor comice pe care le posteaza si in prezent are o comunitate de aproape 180 de mii de urmaritori fideli.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie