08.06.2022
Pentru prima data, interpreta Lizzo a aparut in public alaturi de iubitul sau - FOTO

Lizzo l-a prezentat fanilor sai pe noul sau iubit, Mike Wright. Recent, cuplul a aparut pentru prima data impreuna la premiera noului show al artistei „Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls”. Adevarat ca, toata atentia s-a concentrat nu pe iubitul sau, ci pe tinuta sa foarte extravaganta. Culoarea fuxia - o adevarata tendinta a acestui an. 

Cher si Donatella Versace si-au unit fortele pentru „Luna LGBT”. Cum arata colectia lansata de cele doua dive - FOTO

Interpreta si comediantul au inceput o relatie in anul 2021 si, chiar daca toti stiau de relatia lor, cuplul niciodata nu a incercat sa atraga atentia publicului asupra vietii lor personale. In aceasta primavara interpreta a recunoscut ca toate zvonurile despre faptul ca ea flirteaza cu Chris Evans au pornit doar de la o gluma si ca ea, de fapt, are un iubit. 

Top-ul cuplurilor adorate de public, care s-au despartit in cel mai neasteptat moment! Afla care a fost motivul separarii celebritatilor - FOTO

Anterior, Lizzo le-a impartasit de mai multe ori urmaritorilor sai sentimentele ei pentru Chris Evans. De exemplu, nu demult ea i-a trimit lui Chris o serie de videouri in care era in stare de ebrietate si marturisea ca il iubeste. Apropo, atunci el i-a raspuns si asa ei si s-au cunoscut. „Nu este nimic rusinos in filmuletele in care persoana este in stare de ebrietate. Doar Dumnezeu stie cate eu am facut fiind in aceasta stare”, i-a raspuns actorul interpretei. 

Articole din aceeasi categorie